My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έφερε σκληρή κόντρα!

Η σκληρή κόντρα κυβέρνησης και ΝΔ για το θέμα της συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ συνεχίστηκε με αφορμή τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη στο Κιλκίς.

Ως γνωστό, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε μετά το πέρας των εκδηλώσεων για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς, ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γειτονική χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει: Τη “Μακεδονική εθνότητα” και τη “Μακεδονική γλώσσα”». Κάνοντας δε λόγο για «κακή συμφωνία που υπέγραψαν οι πρωθυπουργοί Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ», επανέλαβε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος την φέρουν στη Βουλή των Ελλήνων».

Άμεση, λιτή αλλά και σκληρή ήταν η απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

“Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει -αν ο ίδιος γίνει ποτέ πρωθυπουργός- τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση  από έναν πολιτικό απατεώνα”.

Αργά το βράδυ χθες Πέμπτη, η ΝΔ με ανακοίνωσή της απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ σε υψηλούς τόνους, ως εξής:

“Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι οι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος. Και οι δυο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι’ αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές. Αν τολμούν ας τις κάνουν εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους”.

Σε ανάλογο ύφος ήταν κι η ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος έγραψε στο λογαριασμό του στο twetter:

“Η θέση του @kmitsotakis για το Μακεδονικό πάει για όσκαρ αναξιοπιστίας. «Αν η συμφωνία έλθει για κύρωση στη Βουλή, θα καταψηφίσουμε». Αν έλθει όμως στη Βουλή με κυβέρνηση ΝΔ, θα την κυρώσουν, όπως λένε στους έξω, η όχι, όπως λένε στους μέσα; Καθαρές κουβέντες κι όχι παπατζηλήκια!”

 

 

Σχολιάστε