My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το ΕΕΕΕΚ στο 9ο Δημοτικό του Κιλκίς

eeeek-kilkisΤην Τρίτη 24-5-2016, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς και συγκεκριμένα το εργαστήριο Φυτικής Παραγωγής, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στα πλαίσια συνεργασίας των δύο σχολικών μονάδων.

Η δράση αφορά την υλοποίηση προγράμματος δενδροφύτευσης και γνωριμίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών. Οι μαθητές του 9ου δημοτικού σε συνεργασία με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. πραγματοποίησαν φύτευση εποχικών φυτών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές των δύο σχολείων η διαδικασία της φύτευσης σε παρτέρια που υπήρχαν στον αύλειο χώρο και ακολούθησαν εκπαιδευτικά παιχνίδια, στα οποία όλοι συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και περίσσια χαρά. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με αμοιβαία υπόσχεση για νέα συνάντηση.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του 9ου δημοτικού σχολείου, τους μαθητές και τη δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Συνεργείο του ΤV 100

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2016, κατόπιν σχετικής εγκεκριμένης άδειας εισόδου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, επισκέφθηκε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς το τηλεοπτικό συνεργείο του Τ.V 100 και συγκεκριμένα της εκπομπής με τίτλο «Πέριξ». Οι υπεύθυνοι της εκπομπής ενημερώθηκαν από τη διευθύντρια κ. Ελένη Τεχλικίδου για τη λειτουργία, την οργάνωση και τα προγράμματα όπου υλοποιούνται στη σχολική μονάδα.

Κατόπιν, περιηγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και επισκέφθηκαν τα εργαστήρια της Φυτικής Παραγωγής, της Αυτόνομης Διαβίωσης και Χειροτεχνίας/Υφαντικής. Συζήτησαν με τους καθηγητές/τριες για τα προγράμματα και τις δράσεις που εφαρμόζονται και δέχθηκαν ως αναμνηστικά δώρα, τις χειροποίητες κατασκευές που ετοίμασαν οι μαθητές/τριες του κάθε εργαστηρίου.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων, και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά το τηλεοπτικό συνεργείο και συγκεκριμένα τον κ. Γιώργο Κατσιάνη και το συνεργάτη του, για την ευκαιρία που μας δόθηκε να επιδείξουμε τις δημιουργίες μας και να αναδείξουμε τις δυνατότητες των μαθητών/τριων μέσα από την εκπαίδευση τους.

Σχολιάστε