My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Το δίλημμα στο Κιλκίς

papoulidhs-stamathsΤου Σταμάτη Παπουλίδη.


Στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου παίζονται πολλά για τη χώρα μας αλλά και για τον τόπο μας το Κιλκίς.

Το ψευδοδίλημμα του ιδιότυπου μικρού δικομματισμού δεν μπορεί να οδηγήσει την Πατρίδα μας στην έξοδο από την οικονομική και κοινωνική κρίση που την μαστίζει τα τελευταία έξι χρόνια.

Σημασία για τον πολίτη δεν θα πρέπει να έχουν οι κραυγές και η τεχνητή πόλωση που προσπαθούν να επιβάλλουν τα δύο προπορευόμενα στις δημοσκοπήσεις κόμματα, αλλά η Εθνική Προσπάθεια για την Ανασυγκρότηση της Χώρας και την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια.

Στην παρούσα συγκυρία η προσπάθεια αυτή μπορεί να ευοδωθεί μονάχα μέσα από μια κυβέρνηση Εθνικής Συνευθύνης που θα πορευθεί με άξονα μια Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης για να διεκδικήσουμε ως χώρα να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του Λαού μας.

Οι θυσίες που έκανε ο ελληνικός λαός τα τελευταία πέντε χρόνια, κινδυνεύουν να πάνε στράφι μέσα σε πέντε ημέρες αν τελικώς επικρατήσουν μόνες του οι δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού.

Με το νέο εκλογικό σύστημα του bonus των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, ο τριεδρικός νομός του Κιλκίς δίνει από μια έδρα σε κάθε ένα από τα τρία πρώτα στο νομό κόμματα.

Με βάση τις βουλευτικές εκλογές του 2012 αλλά και τις ευρωεκλογές του 2014, το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο είναι η Τρίτη έδρα να πάει είτε στο ΠΑΣΟΚ ή στη Χρυσή Αυγή.

pasokΤο μοναδικό λοιπόν ρεαλιστικό δίλημμα που ανακύπτει τώρα είναι:

  • Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και Τρίτη έδρα σε έναν ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ βουλευτή για να εκπροσωπήσει το νομό μας στο κοινοβούλιο ή εκλογή ενός χρυσαυγίτη βουλευτή που θα εκφράζει τις δυνάμεις που κινούνται στο περιθώριο της δημοκρατίας και εναντιώνονται στους δημοκρατικούς θεσμούς;

Εμείς ως ΠΑΣΟΚ, θα δώσουμε συντεταγμένοι τη μάχη για να αποτρέψουμε αυτό το ζοφερό σενάριο της εκπροσώπησης του νομού μας από βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε κάθε Δημοκράτη Πολίτη να πράξει το ίδιο μπαίνοντας στο παραβάν, ώστε το ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί Τρίτη Δύναμη στο νομό Κιλκίς.

* Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Σχολιάστε