My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το Δέντρο της Εφορεία Αρχαιοτήτων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, συνεχίζοντας και φέτος τον επιτυχημένο θεσμό του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, προγραμματίζει στις 21 Δεκεμβρίου 2016, ψυχαγωγική – εκπαιδευτική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς με τίτλο «Στολίζουμε το δέντρο του Μουσείου».

xristougenniatiko-dentro-001Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων από όλη την περιφέρεια Κιλκίς, θα στολίσουν το δέντρο των Χριστουγέννων με χειροποίητα χάρτινα στολίδια εμπνευσμένα από αντικείμενα που εκτίθενται στις αίθουσες και παράλληλα θα πραγματοποιείται ψηφιακή ενημερωτική προβολή με σκοπό την κατανόηση της χρήσης των αντικειμένων.

Πήλινες μικρές κανάτες, πήλινα λυχνάρια και παιχνίδια, σιδερένιοι πελέκεις και κλειδιά, χάλκινα κοσμήματα για το λαιμό, θα αποτελέσουν πολύχρωμες χάρτινες δημιουργίες – στολίδια για το δέντρο του Μουσείου. Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν, θα κόψουν και θα ζωντανέψουν αντικείμενα της καθημερινής ζωής από αρχαίους οικισμούς στην περιοχή του Κιλκίς.

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από μουσική και παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία θα προσφέρουν επαγγελματίες του νομού, δημιουργώντας μία ζεστή ατμόσφαιρα και μία γλυκιά προσμονή για τις εορτές.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν: Δασαρχείο Κιλκίς, Ζαχαροπλαστείο ΓΩΝΙΑ, Έπιπλο Βαρδάκη, Ζαχαροπλαστείο ΣΕΡΑΝΟ, Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής-Ζαχαροπλαστείο ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΙ.

Σχολιάστε