My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Για τις γυναίκες επιχειρηματίες

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Το γυναικείο πρόσωπο της Επιχειρηματικότητας στο Ν. Κιλκίς» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στις 5.30 – 8 το μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας. 

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν ζητήματα που αφορούν στα  κίνητρα και τις ευκαιρίες για τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, στα στερεότυπα που επικρατούν μέχρι και σήμερα και επηρεάζουν τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων γυναικών του τόπου και στις πρωτοβουλίες του Σ.Ε.Γ.Ε. σε περιφερειακό επίπεδο τις οποίες θα παρουσιάσει η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε. κα. Αποστολίνα Τσαλταμπάση. 

Επίσης ωφελούμενες της  δράσης microSTARS, θα μοιραστούν με το κοινό, την εμπειρία τους από τις υπηρεσίες που έλαβαν από το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης που δημιούργησε το ΚΕΠΑ στο Κιλκίς με τη συγχρηματοδότηση της Ε.Ε. για τη στήριξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων και την παροχή μικροχρηματοδοτήσεων για τη χρηματοδότηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων που τηρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Τοιχομίδου Δήμητρα, Ιδρύτρια του businesswoman.gr. ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό η Κυριακή (Βούλα) Τεκτονίδου, Αν. Γενική Γραμματέας ΔΟΣ&ΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι επιχειρήσεις : ‘’Ιδιωτικό ΚΕΠ – Λογιστικό Γραφείο ΚΕΧΑΪΔΟΥ’’, Πλεκτήρια Πολυκάστρου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΒΕΕ”  και ‘’Ηοney BeeAudiovisual’’, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ‘’ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ’’.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του ΚΕΠΑ στο Κιλκίς (κ. Δημήτρη Κατσαρέλλο, τηλ. 23410-27175, katsarellosd@microstars.gr, www.e-kepa.gr / www.microstarsproject.eu) και στο Σ.Ε.Γ.Ε. (κα. Νάσια Ιωαννίδου, τηλ. 2310-224440, info@sege.gr, www.sege.gr).

Σχολιάστε