My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Το βασίλειο των αδέσποτων!

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη του Κιλκίς, είναι παλιό. Και δυστυχώς, όχι μόνο δεν λύνεται, αλλά συνεχώς επιβαρύνεται. Ολοένα και περισσότερα αδέσποτα εμφανίζονται στην πόλη, σε βαθμό που να δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι “μας πήραν χαμπάρι και μας φέρνουν αδέσποτα από άλλους δήμους!”.

Αυτό που συμβαίνει τελευταία όμως στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δεν έχει προηγούμενο: μέχρι και 15(!) σκυλιά μαζεμένα, μετρήθηκαν στην διασταύρωση 21ης Ιουνίου-Σόλωνος-Αθηνών-25ης Μαρτίου (μπροστά στα ΤΑΞΙ). Τις νυχτερινές ώρες τα αδέσποτα δημιουργούν πανδαιμόνιο με τα γαυγίσματά τους και το κυνηγητό οχημάτων αλλά και διαβατών, στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης. Είναι ακόμη θαύμα, αλλά σίγουρα είναι θέμα χρόνου, το πως δεν έγινε κάποιος τραυματισμός διερχόμενων από δάγκωμα αδέσποτου.

Οργή καταστηματαρχών

Στην οδό 25ης Μαρτίου κυρίως, αλλά και στους όμορους δρόμους, βρίσκονται πολλά μαγαζιά εστίασης και αναψυχής. Οι επιχειρηματίες είναι σε απόγνωση και οργή, αφού βλέπουν το απαράδεκτο πρόβλημα διαρκώς να οξύνεται.

Οχι μόνο αργά το βράδυ αλλά και όλη την ημέρα τα αδέσποτα κυκλοφορούν στους δρόμους τους, μπαίνοντας στους εξωτερικούς περιφραγμένους χώρους τους, προκαλώντας φόβο και δυσφορία στους πελάτες. Και φυσικά στρέφονται εναντίον των υπευθύνων του δήμου Κιλκίς. Ενός δήμου, προς τον οποίο είναι συνεπείς ως προς την καταβολή των διαφόρων τελών. Χωρίς όμως να βλέπουν ανταποδοτικότητα σ’ ένα μείζον και φλέγον ζήτημα.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχόλια
One Response to “Το βασίλειο των αδέσποτων!”
  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

Σχολιάστε