My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το αυγό της ΝουΔού

pame louketoΠάμε λουκέτο – Του Λάκη Μπέλλου 

 

Οχι και ακροδεξιό κόμμα η Νέα Δημοκρατία, που λένε μερικοί με αφορμή τα λόγια του Βύρωνα Πολύδωρα! Εβγαλε ανακοίνωση η Χ.Α. ότι τώρα τελευταία η Ν.Δ. κινείται δεξιότερα της ακροδεξιάς και να τα μαζέψουν τα φασισταριά.

 

Εντάξει, τέρμα η πλάκα. Δεν γίνεται άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας προς χρυσαυγουλίτικα μέρη. Μια πολύ μικρή μικρή όμως μετατόπιση γίνεται. Και εδώ θα έχουμε αλλαγή ονόματος, όπως από τη Νέα Δημοκρατία πάμε στη Νέα Ελλάδα. Το «αυγό του φιδιού» θα μετονομαστεί σε «αυγό της ΝουΔού».

 

Τον έκανε ο Πολύδωρας τον Βορίδη «μια με τα χόρτα» με τις απίστευτες ακροδεξιές απόψεις του. Ο τσεκουράτος μπροστά στον Βύρωνα φαίνεται σαν αναρχοαυτόνομος αντιεξουσιαστής του ακρότατου ακροαριστερού χώρου.

 

Επεσε και σε άτυχη στιγμή ο Βορίδης να επικοινωνήσει τις δικές του ιδέες. Είχε την ατυχία να σταματήσει η «Ανατροπή».

 

Εχουμε και τον μήνα της μαρμότας. Τα γνωστά δηλαδή:

 

1η ΜΕΡΑ

 

Η άφιξη της τρόικας.

 

2η ΜΕΡΑ

 

Η σκληρή μάχη που δίνουμε, όπως λέει συνέχεια το Μέγκα, όπου τους πλακώνουμε στο κλοτσομπουνίδι και καλούμε το 100 και το 166 να μαζέψουν τα πτώματα.

 

3η ΜΕΡΑ

 

Κερδίζουμε την τρόικα στο ημίχρονο 3-0.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ

 

Χάνουμε 8-3.

 

Το μόνο καινούργιο είναι ότι ο Σαμαράς έκλεψε την κόκκινη γραμμή του Κουβέλη και τη χρησιμοποίησε κιόλας αυτός. Σωστά έφαγε την αγωγή από τον Φώτη για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Παρατράβηξε το αστείο. Φυσικά η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν πάει για δήμαρχος της Αθήνας. Πολύ προσβλητικό και ταπεινωτικό αυτό που γράφτηκε. Από Πρόεδρος Δημοκρατίας και πάνω.

 

Αλλωστε τώρα ασχολείται μόνο με την προβολή του βιβλίου της. Αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία στη γυναικεία λογοτεχνία. Πιο πάνω και από τη Λένα Μαντά.

 

Και όσο και να το κρύβει, έχει σχέση και συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να τον αγοράσει.

 

Τι ακροδεξιοί και ακροαριστεροί. Πάγωσαν όλοι όταν είδαν στις οθόνες τους τον Αδωνι και τον Ράιχενμπαχ να κάνουν κοινές δηλώσεις για την υγεία. Ψόφος.

 

Η έκφραση «τού έκαναν τα μούτρα κρέας» βρίσκει την πλήρη αντιπροσώπευση στη δήλωση κατά Πολύδωρα που έβαλαν να κάνει η… Μισέλ Ασημακοπούλου!!!

 

Τα πράγματα με τον Πολύδωρα είναι ακόμη πιο σοβαρά. Οχι μόνο αποδείχτηκε καρα-ακροδεξιός, αλλά ετοιμάζει και στρατιωτικό πραξικόπημα. Επικεφαλής στην εκτροπή θα είναι ο Στρατηγός Ανεμος.

 

 

Σχολιάστε