My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Το Ανδρικό και το Μίνι του Αετού

Το αγωνιστικό Σάββατο 9 Νοεμβρίου για την ομάδα μπάσκετ του Αετού Κιλκίς είχε ως εξής: 

ΑΝΔΡΙΚΟ

Στο 7ο παιχνίδι του ο ΑΕΤΟΣ αντιμετώπισε εντός έδρας τον Σκυδραϊκό, ο οποίος πριν τον αγώνα αυτό είχε μόνο μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με 6 μόνο παίκτες και φαινόταν ότι θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για τον ΑΕΤΟ, κάτι όμως που δεν επαληθεύτηκε στο παρκέ, καθώς ο Σκυδραϊκός ήταν αξιόμαχος, χωρίς βέβαια να απειλήσει σε καμιά στιγμή ούτε και να πάρει επίσης το προβάδισμα.

Υπάρχουν παιχνίδια που χάνεις και παλεύεις και είσαι γεμάτος και παιχνίδια που κερδίζεις αλλά δεν ακουμπάς το «ταβάνι» σου. Το παιχνίδι του Σαββάτου κατατάσσεται στη δεύτερη περίπτωση. Ο ΑΕΤΟΣ κρατάει το αποτέλεσμα σα μια «επαγγελματική» νίκη με σκορ 59-47, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, 7 στα 7, και παραμένοντας μόνος πρωτοπόρος στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτός είναι ο στόχος από εδώ και πέρα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και ιδιαίτερα του μικρούς μας φίλους που μας ακολουθούν από την κερκίδα και ελπίζομε να ανταποδώσουμε στο επόμενο παιχνίδι με συνδυασμό νίκης και καλής εμφάνισης.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης Χάρης): Κόγιας Θωμάς 6, Ζύμπερι Διονύσης, Γιαννώτας Γιάννης 2, Χειρούλης Αντώνης, Φιλιππίδης Γιώργος 7 (1), Βαϊτσούδης Λάζαρος 19 (1), Τσαρίδης Στάθης 10, Μουρζίδης Δημήτρης 8 (2), Τσακλίδης Βασίλης, Μαργαριτίδης Θεόκλητος 5 (1), Γκρεκός Γιώργος 2, Γρηγοριάδης Ανέστης.

ΜΙΝΙ

Το τμήμα ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΏΝ (γεννημένοι 2005 και μικρότεροι) αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα της Κούπας Κιλκίς. Παρά τη διαφορά στο μέσο όρο ηλικίας των δύο ομάδων, καθώς οι περισσότεροι παίκτες του ΑΕΤΟΥ είναι γεννημένοι το 2006 και το 2007, η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, υπήρξαν διαστήματα που τα κέρδισε, αλλά στο σύνολο ηττήθηκε φυσιολογικά με 38-51.

Την παράσταση ωστόσο κέρδισε και καταχειροκροτήθηκε μία τρίποντη βόμβα στο τελευταίο δευτερόλεπτο από το κέντρο του γηπέδου του παίκτη του ΑΕΤΟΥ Ασιγκίδη Αντώνη που κόντεψε να σχίσει το διχτάκι του καλαθιού.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Πούλιος Γιάννης): Λεγγερής Θέμης, Ταχτσίδης Γιώργος, Κάργιος Χρήστος, Κουζουκάκης Γιώργος, Στεφανίδης Θεόφιλος, Γιάννογλου Πολύκαρπος, Γιάννογλου Κωνσταντίνος, Ασιγκίδης Αντώνης, Καβάζης Δούκας, Καπίδης Γιώργος, Ματθέλης Στρατής, Αμοιρίδης Θανάσης.

Σχολιάστε