My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το αδιαχώρητο για τον Β. Μωυσίδη

Το αδιαχώρητο για μια χειραψία με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Μωυσίδη, ο οποίος κατάγεται από το Δροσάτο Κιλκίς, επικράτησε χθες (Τετάρτη) βράδυ στο Βελλίδειο, στο πλαίσιο της πρώτης γνωριμίας του αντιστράτηγου εν αποστρατεία με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Ο Β. Μωυσίδης αμέσως μετά τις χειραψίες, εισήλθε στην κατάμεστη με πάνω από 1.000 άτομα αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα, με τον ίδιο να ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους.

Αμέσως μετά ο υποψήφιος δήμαρχος ανέβηκε στο βήμα και «συστήθηκε» και επίσημα στο κοινό, πραγματοποιώντας ομιλία εφ’όλης της ύλης, γύρω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Σκοπιανού.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μωυσίδης είπε χαρακτηριστικά ότι «η απόφαση να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος ήταν επειδή αγαπώ την πόλη μου, την γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα και έχω στο μυαλό μου νέες ελπιδοφόρες προτάσεις», ενώ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό, ο ίδιος είπε ότι η χθεσινή μέρα ήταν «θλιβερή» για την χώρα.

«Τόσο δύσκολο είναι να αναλογιστούν στην κυβέρνηση ότι ο Μακεδονισμός βρίσκεται μόνο στον όρο Μακεδονία; αν υπάρχει Βόρεια Μακεδονία τότε δειλά υπάρχει και Νότια Μακεδονία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε και για ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη σε περίπτωση εκλογής του, με πρωτοπόρες ιδέες, μείωση της ανεργίας στην πόλη, με δυναμικές πρωτοβουλίες και ξεχασμένες προτεραιότητες οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο.

Πηγή: rthess.gr

Σχολιάστε