My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Τονικιδης: “Προσπαθεια αναλογη των προβληματων”

Σήμερα Τρίτη  συγκαλούνται τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου Κωνσταντίνου Μίχαλου, για να συγκροτηθούν σε σώμα. Ως γνωστόν, στη νέα διοίκηση εκλέχτηκε κι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος  Τονικίδης,  στις εκλογικές αρχαιρεσίες που έγιναν   το περασμένο Σάββατο 31 Μαρτίου, και στις οποίες  εκλέκτορας ήταν από το Επιμελητήριο Κιλκίς και ο αντιπρόεδρός του, Πέτρος Καρβουνίδης.

Για την εκλογή του, ο κ. Τονικίδης σε γραπτή δήλωσή του τονίζει τα εξής:

Η εκλογή μου στο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος αποτελεί, ασφαλώς, μια ιδιαίτερη προσωπική τιμή. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του Επιμελητηρίου Κιλκίς που κατατέθηκε παρόμοια υποψηφιότητα.

Η όλη απόπειρα δεν θα υπήρχε χωρίς την δύναμη την προερχόμενη από την γενναιόδωρη στήριξη των χιλιάδων συναδέλφων – μελών του Επιμελητηρίου μας, προς τους οποίους απευθύνω για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στους ανθρώπους αυτούς καταθέτω την υπόσχεση ότι η προσπάθεια από τη νέα θέση ευθύνης θα είναι συνεχής και μεγαλύτερη, ευθέως ανάλογη της γεωμετρικής μεγέθυνσης των προβλημάτων του χώρου μας.

Στην Κεντρική μας Ένωση θα καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση του θεσμού προκειμένου αυτός να αποκτήσει το ρόλο που του επιφύλασσε το νομοθετικό πλαίσιο και απαιτεί ο επιχειρηματικός κόσμος της πραγματικής Οικονομίας. Ένας κόσμος που για άλλη μια φορά είναι έτοιμος να αναλάβει στο ακέραιο την ευθύνη που του αναλογεί  στην Εθνική Προσπάθεια σωτηρίας και ανάταξης της χώρας.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους μου έκαναν τη μεγάλη τιμή της επιλογής και συγχαρητήρια στους συναδέλφους που απαρτίζουν πλέον το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΕΕ.”

Σχολιάστε