My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Τονικίδης: Τρεις νέες υποψηφιότητες

Τρεις ακόμη συνδημότες μας, η Σταυρούλα Γιακουμή, ο Λάζαρος Παζαρτζικλής και η Χριστίνα Χαραλαμπίδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη.

Σταυρούλα Γιακουμή

Η Σταυρούλα (Βούλα) Γιακουμή κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας. Παρόλα αυτά οι δεσμοί της με την πόλη και τους ανθρώπους του Κιλκίς είναι ισχυροί, καθώς τα τελευταία τριάντα χρόνια κατοικεί εδώ με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Πολυχρόνη Λαζαρίδη και τα δυο τους παιδιά.

Ως οικογένεια έχουν επενδύσει και εργάζονται στον τομέα αγροτικής ανάπτυξης.

Ασχολείται με την πλεκτική τέχνη, αγαπά το θέατρο και τη μουσική, ενώ συγχρόνως τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες τις εκφράζει μέσα από χειροποίητες κατασκευές, όπως πάνινες κούκλες για διακόσμηση και κουκλοθέατρο, καθώς και δημιουργίες με υλικά φύσης.

Σε ό,τι αφορά στα κοινά έχει δραστηριοποιηθεί επί δεκατρία χρόνια στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 3ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Επίσης, η ανάγκη της να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους της την οδήγησε εδώ και μια δεκαετία στον εθελοντισμό, μέσω του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, όπου σήμερα είναι υπεύθυνη του Νοσηλευτικού τμήματος.

Οραματίζεται ένα Δήμο Αξιών όπου όλοι θα νοιάζονται για το κοινό καλό, όπως αξίζει στους ανθρώπους του, όπως αξίζει στα παιδιά μας.

Υπόσχεται η όλη εμπειρία της μέσα από τον εθελοντισμό να τη βοηθήσει να πράξει

τα μέγιστα για τον δήμο και τους συνδημότες της.

Λάζαρος Παζαρτζικλής

Ο Λάζαρος Παζαρτζικλής κατάγεται από το Κιλκίς, όπου και κατοικεί. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Παμπόρη από το 2004 και έχουν μια κόρη την Άννα 12 ετών.

Από το 2011 υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς. Κατά το διάστημα αυτό διετέλεσε Γραμματέας, αλλά και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, ενώ σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κιλκίς.

Συνεχίζει να οραματίζεται τη δημιουργία ενός σύγχρονου, φιλικού, συμμετοχικού και λειτουργικού δήμου Κιλκίς και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο επενδύοντας στο ανθρώπινο κεφάλαιο και σε καινοτομικές προσεγγίσεις, με έμφαση στην προστασία και ορθολογική διαχείριση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων και στο σεβασμό στην πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά. Χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, με κοινωνική συνοχή, υψηλή και σταθερή απασχόληση και οργάνωση του τοπικού συστήματος με τρόπο αποδοτικό και αποτελεσματικό.

Στόχος του, από τον οποίο δεν θα παρεκκλίνει ούτε στιγμή, αποτελεί η χρηστή διακυβέρνηση των τοπικών υποθέσεων, για την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων και των τοπικών φορέων, με απώτερο σκοπό τη βιώσιμη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Χριστίνα Χαραλαμπίδου

Η Χριστίνα Χαραλαμπίδου του Κωνσταντίνου και της Ελένης κατάγεται από το Σεβαστό Κιλκίς. Γεννήθηκε το 1979 και κατοικεί στην πόλη του Κιλκίς.

Είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς. Από το 2015 έχει αναλάβει, ως υπεύθυνη νομικός το Γραφείο Κτηματογράφησης Παιονίας, στη Γουμένισσα. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Τραπεζικής.

Είναι παντρεμένη με το Στράτο Αβραμίδη, ο οποίος διατηρεί ιχθυοπωλείο στην πόλη του Κιλκίς και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σταύρο και την Ελένη, 11 και 8 ετών.

Είναι ιδρυτικό μέλος του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου “η Πόλις ” και Ειδική Γραμματέας στο Δ.Σ του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς. Διετέλεσε σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς την περίοδο 2011-2014.

Οραματίζεται έναν Δήμο πρότυπο Ανάπτυξης και Δημιουργίας. Ένα αστικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής, μέσω αναπλάσεων, αξιοποίησης εγκαταλελειμμένων κτιριακών εγκαταστάσεων και αδόμητων εκτάσεων, προς εξυπηρέτηση πολιτιστικών, αθλητικών κ.α. σκοπών, δημιουργίας χώρων πρασίνου, με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προοπτική να καταστεί ο Δήμος πόλος έλξης επισκεπτών.

Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύεται να δουλέψει με ζέση, με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και μόνο όπλο το ήθος και την αποστροφή στις εκπτώσεις και τις εύκολες λύσεις.

Δελτίο τύπου από Π. Τονικίδη

Σχολιάστε