My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τονικίδης: Τρεις νέες υποψηφιότητες

Οι Καρασαββίδης Τιμόθεος, Νικολαΐδης Θεόδωρος  και Γραμματικόπουλος Αθανάσιος, τρεις ακόμη συμπολίτες μας με διάθεση προσφοράς στα κοινά κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη, για ένα λειτουργικό Δήμο Κιλκίς με σύγχρονο σύστημα διοίκησης.

Καρασαββίδης Τιμόθεος

Ο Τιμόθεος Καρασαββίδης (Δήμος) γεννήθηκε το 1981. Κατάγεται από την Επτάλοφο και κατοικεί στο Κιλκίς. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται και στηρίζει την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Δεσμεύεται ότι θα διοχετεύσει όλη του την ενέργεια και όλες του τις δυνάμεις για την ανάδειξη και την πρόοδο του τόπου του.

Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς που πρωτίστως θα σέβεται την ιστορία και τους ανθρώπους του και θα ανοίγει συνεχώς νέους δρόμους ανάπτυξης τόσο για την πόλη όσο και για τα χωριά. Ένα Δήμο ισχυρό, με σύγχρονο παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον.

Νικολαΐδης Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1962. Κατάγεται από το Γαλλικό, όπου και κατοικεί. Είναι έγγαμος με 2 παιδιά. Ασχολείται επιχειρηματικά με τη γεωργία τα τελευταία 38 χρόνια.

Από το 1990 έως το 2010 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γαλλικού, ενώ από το 2016 είναι Γεν. Γραμματέας του Σωματίου Θεριζοαλωνιστών ν. Κιλκίς.

Η σχέση του με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2010, όταν στις πρώτες εκλογές του Καλλικράτη εκλέχθηκε σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Γαλλικού.

Οραματίζεται ένα σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο, ικανό να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις προκλήσεις της εποχής μας, με καλές πρακτικές και σεβασμό στον άνθρωπο και στη γη.

Γραμματικόπουλος Αθανάσιος

Ο Αθανάσιος Γραμματικόπουλος  του Όθωνα γεννήθηκε το 1979 στο Κιλκίς και κατάγεται από την Κρηστώνη. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μιλά τρεις ξένες γλώσσες και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ στην Ολλανδία στον τομέα του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου.

Ζει και εργάζεται από το 2005 ως δικηγόρος στο Κιλκίς και είναι από το 2014 εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς.

Όραμά του ένας υγιής  Δήμος Κιλκίς που, δεδομένου του μεγέθους του, θα είναι αντίστοιχα οικονομικά και πολιτικά ισχυρός. Ένας Δήμος υπηρέτης του δημότη, κοντά στα προβλήματά του, φιλικός στον πολίτη και εχθρικός στην αδιαφάνεια. Ένας Δήμος προσανατολισμένος στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής του Κιλκίς και των περιφερειακών Δημοτικών Ενοτήτων, το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων και υποδομών.

Όραμά του ένας Δήμος ισχυρός και διεκδικητικός.

Όραμά του ένας Δήμος  με όραμα.

Με την βοήθεια και εμπιστοσύνη των συμπολιτών του διεκδικεί μία θέση ευθύνης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς προκειμένου να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχολιάστε