My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Τονικίδης: Παντού ενθουσιασμός

tonikidis1Με την μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Κιλκίς, συνεχίζει σήμερα Δευτέρα την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης. Η συγκέντρωση, στην οποία η παρουσία των δημοτών αναμένεται τεράστια, θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μμ, μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ” (21ης Ιουνίου 141).

Στο μεταξύ, με περιοδείες σε οικισμούς και καταστήματα της Αγοράς του Κιλκίς συνέχισε το τριήμερο 9 – 11 Μαΐου την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Τονικίδης, συνοδευόμενος πάντα από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

tonikidis2Την Παρασκευή 9 Μαΐου ο κ. Τονικίδης έγινε με ενθουσιασμό δεκτός σε ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ, ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ, ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ, ΜΕΓ.ΒΡΥΣΗ και ΒΑΠΤΙΣΤΗ, όπου οι δημότες εξέφρασαν την ολόπλευρη στήριξή τους στον συνδυασμό, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών!

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την κεντρική ομιλία της ημέρας στο ΧΩΡΥΓΙ, ενώπιον πλήθους δημοτών, που με τη παρουσία και τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου έστειλαν το δικό τους μήνυμα νίκης!

tonikidis2Το Σάββατο 10 Μαΐου, μετά την πρωινή περιοδεία στην  Αγορά του Κιλκίς, όπου έγινε δέκτης αισθημάτων αποδοχής από πολίτες και μικροπωλητές, ο κ. Τονικίδης επισκέφτηκε το απόγευμα τους οικισμούς ΚΡΗΣΤΩΝΗ, ΚΟΛΧΙΔΑ,  και ΜΑΝΔΡΕΣ, ενώ έκλεισε το βράδυ την περιοδεία του με κεντρική ομιλία στο ΚΑΜΠΑΝΗ.

Στις επαφές του με τους δημότες αλλά και στην ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς επικεντρώθηκε σε θέματα του πρώην Δήμου Γαλλικού, και κυρίως σε αυτά της προσέλκυσης επενδύσεων, της ποιότητας του νερού και αγροτικά, παραθέτοντας τις αντίστοιχες θέσεις του συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ».

tonikidis3Επίσης, παραβρέθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου στις κεντρικές για το νομό Κιλκίς εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων της γενοκτονίας των Ποντίων, που πραγματοποιήθηκαν στην ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου Κιλκίς, τη Νέα Σάντα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τονικίδης επισκέφτηκε ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ, ΞΥΛΟΚΕΡΑΤΙΑ, ΓΑΛΛΙΚΟ και ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

tonikidis4Η ημέρα έκλεισε με μεγάλη συγκέντρωση στη Ν.ΣΑΝΤΑ, που λίγο νωρίτερα είχε τιμήσει τα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων. Ο κ. Τονικίδης εκφώνησε στην Ιστορική Έδρα του Δήμου Κιλκίς την κεντρική ομιλία της ημέρας, αποτείνοντας φόρο τιμής στα θύματα του ποντιακού Ελληνισμού και καταθέτοντας το όραμα του συνδυασμού του για μια νέα ανάπτυξη της περιοχής, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο για τη βιομηχανική δραστηριότητα στο νομό μας.

tonikidis6

tonikidis7

tonikidis8

 Δελτίο τύπου από ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ

Σχολιάστε