My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Τονικίδης: Ξεπέρασαν κάθε όριο

tonikidis                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη λύπη διαπιστώνουμε ότι κάποιοι ανώνυμοι-επώνυμοι δεν σέβονται πλέον κανένα θεσμό. Οι επιθέσεις  εναντίον του προέδρου του Επιμελητηρίου Παύλου Τονικίδη έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Είναι βέβαια προφανές ότι οι επιθέσεις έχουν ενταθεί και είναι ενορχηστρωμένες επειδή ο κ. Τονικίδης είναι υποψήφιος δήμαρχος του Κιλκίς. Ο επί τρεις συνεχείς  αναμετρήσεις εκλεγείς πρόεδρος του πολυπληθέστερου φορέα του τόπου, για κάποιους δεν δικαιούται να διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών του.

Γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει μια επίθεση αήθης, με επιχειρήματα αστήρικτα τα οποία δηλώνουν την ποιότητα και το ανύπαρκτο ήθος των «υποβολέων» τους.

Η επικέντρωσή τους στο οικονομικό «κομμάτι» του Επιμελητηρίου δείχνει σαφέστατα ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν άλλο τίποτε στο μυαλό τους πέρα από το χρήμα και το «ρεσάλτο» στα δημόσια Οικονομικά. Προφανώς έτσι βλέπουν και την όποια επιθυμητή  επικράτηση  τους στο Επιμελητήριο, στο δήμο και όπου αλλού.

Παντού ονειρεύονται μίζες, «χορηγίες» δωρεάν επιβίωση, ρεκλάμα με χρήματα του Δημοσίου. Δηλαδή των συμπολιτών τους.

Επικεντρώνουν αποκαλυπτικά τις επιθέσεις τους στο θέμα των Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που υλοποιεί αθρόα και με μεγάλη επιτυχία το Επιμελητήριο Κιλκίς στα χρόνια της προεδρίας του Παύλου Τονικίδη. Αποσιωπούν, ή δεν γνωρίζουν οι αδαείς συκοφάντες ,ότι η υλοποίηση των Προγραμμάτων αυτών ελέγχεται  πολλαπλά από φορείς αδιαπραγμάτευτου κύρους, όπως οι Διαχειριστικές Αρχές στην Ελλάδα και την Ε.Ε., η Αρχή Πληρωμών και τα αρμόδια Υπουργεία.

Και για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε το βασικό χαρακτηριστικό του ιστορικού θεσμού: τα Επιμελητήρια δεν διαχειρίζονται ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ κρατικού προϋπολογισμού. Υπάρχουν και λειτουργούν για δεκαετίες μόνο από τις συνδρομές των μελών τους. Ένα στοιχείο που επιχειρεί να καταργήσει νομοθετικά η Κεντρική Εξουσία, θέτοντας απέναντί της σύσσωμο τον Επιμελητηριακό κόσμο.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ανέδειξε τον ίδιο τον τόπο μας με  την διαχείριση αυτών των φιλόδοξων  Προγραμμάτων μέσα από τα οποία υλοποιήθηκαν δράσεις πολύτιμες για τον τόπο μας όπως η πρόσφατη δρομολόγηση  λειτουργίας Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου για τα παραγόμενα προϊόντα του Κιλκίς.

Παρέλκει βεβαίως να αντικρούσουμε τα περί ύπαρξης στο Επιμελητήριο αυτοκινήτων (!) που τα χρησιμοποιούν ο Πρόεδρος και τα στελέχη  του Επιμελητηρίου. Απλά σχολιάζουμε  ότι η γελοιότητα ορισμένων δεν έχει πυθμένα. Απλά τους παραδίδουμε στην κρίση των υπεύθυνων συμπολιτών μας για να τους ανταποδώσουν το αντίτιμο της αναίσχυντης ατιμίας τους.

Η κρίση των συμπολιτών μας είναι διαρκής.  και δεν ασκείται μόνο στις εκλογικές αναμετρήσεις. Οι διοικούντες στο Επιμελητήριο είναι καθημερινά στον αγώνα της ζωής όχι κρυπτόμενοι, αλλά κοιτάζοντας τους συμπολίτες τους στα μάτια.

      Για την Διοικητική Επιτροπή ο Πρόεδρος

Παύλος Σπ. Τονικίδης

Σχολιάστε