My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τονικίδης: Ισχυρά μηνύματα νίκης

Το όραμά του για έναν ανθρώπινο και πιο φιλικό Δήμο, μοιράζεται με τους κατοίκους των οικισμών που επισκέπτεται καθημερινά στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλκίς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Τονικίδης.

Ήδη έχει επισκεφθεί πλήθος χωριών και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες στο Σ.Σ. Μουριών, στο Πεδινό, στο Γαλλικό και στην Επτάλοφο.

Συνοδευόμενος κάθε φορά από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους οποίους και συγχαίρει για την αξιοσύνη, το όραμα και τη διάθεση προσφοράς τους στα κοινά, ο επικεφαλής του Δήμου Αξιών γίνεται παντού δέκτης της αγάπης και της εμπιστοσύνης των δημοτών, αλλά ταυτόχρονα και της αγωνίας που νιώθουν όχι μόνο για το μέλλον της περιοχής τους, αλλά και του συνόλου του δήμου μας.

Οι κάτοικοι των οικισμών του μεταφέρουν την ανησυχία τους για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο τόπος τους, παραπονούμενοι όχι μόνο για καθημερινά προβλήματα (π.χ. λάμπες, κάδοι, κ.α.), αλλά και για μείζονα θέματα που αφορούν στην δημόσια υγιεινή, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάγκη βελτίωσης της κοινωνικής, πολιτιστικής, αλλά και τουριστικής πολιτικής του Δήμου Κιλκίς, καθώς και την προσέλκυση επενδύσεων προκειμένου να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και να μην ερημώνονται οι περιοχές τους.

Από την πλευρά του ο κ. Τονικίδης αναφέρει με κάθε ευκαιρία, ότι η ασφάλεια, η στήριξη της καθημερινότητας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, είναι το πρώτο μέλημα του συνδυασμού «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και των μελών του.

 «Ήρθε η ώρα να αισθανθείτε επιτέλους περήφανοι για τον τόπο σας», τονίζει σε κάθε ομιλία του απευθυνόμενος στους συνδημότες του, και μιλώντας από καρδιάς προσθέτει, «η θετική σας διάθεση, η αγάπη με την οποία μας περιβάλλετε και το έκδηλο ενδιαφέρον σας για αλλαγή νοοτροπίας και προσώπων στα δημόσια πράγματα, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μας δίνει τη δύναμη να διεκδικήσουμε το μέλλον που όλοι επιθυμούμε».

Σχολιάστε