My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τονικίδης: Αρνήθηκαν το debate

tonikidisΑπ` τον συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Απόφυγε το debate ο Σισμανίδης επειδή προτιμάει τα ψέματα. Θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί με αξιώσεις ο δήμος Κιλκίς ως ο μοναδικός φορέας τοπικής αυτοδιοίκησης παγκοσμίως που οι εκλογές ολοκληρώνονται χωρίς debate.

Για άλλη μία φορά ο Δημήτρης Σισμανίδης απέρριψε την πρότασή μας για μία ραδιοφωνική αντιπαράθεση επιχειρημάτων και προτάσεων. Κάποιοι ξαφνιάστηκαν. Εμείς όχι. Διότι γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσει στο ίδιο τραπέζι ο κ. Σισμανίδης.

Οι συμπολίτες μας θα αντιλαμβάνονταν τη γύμνια επιχειρημάτων. Την έλλειψη προτάσεων. Την αδυναμία του να πει την αλήθεια στον κόσμο. Κατέφυγε ο κ. Σισμανίδης σε ένα ιδιότυπο έντυπο debate. Μόνος του έγραφε, μόνος του απαντούσε! Αλλά κι εκεί κράτησε αποστάσεις από την αλήθεια.

Υποστήριξε ότι παραιτήθηκε από την ΕΛ. ΑΣ. Ξέχασε να πει ότι έφυγε από το σώμα ως συνταξιούχος! Ανέφερε ότι παραιτήθηκε από την αμοιβή του ως πρόεδρος της ΤΕΔΚ. Αλλά παρέλειψε να πει στους συμπολίτες μας ότι την ίδια περίοδο εισέπραττε τη σύνταξή του, αλλά και τον μισθό του δημάρχου. Την ώρα που οι συμπολίτες μας βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανέχεια, ο κ. Σισμανίδης έπαιρνε δύο μισθούς. Θα έπαιρνε και τα 1.000 ευρώ της ΤΕΔΚ εάν δεν έμπαινε σε κίνδυνο η σύνταξή του. Ούτε αυτό το ανέφερε. Έμεινε πιστός στη λογική του «στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις».

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντίλογος, κάποιοι πείστηκαν. Γι’ αυτό αποφεύγει κάθε δημόσια συζήτηση. Κάθε γόνιμο διάλογο. Πώς θα απαντήσει για το 1,3 εκατ. ευρώ των δανείων που φέσωσαν τον δήμο Πικρολίμνης κατά τη διάρκεια της θητείας του; Μήπως αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να αλλάξει πεδίο δράσης; Μήπως έπαψαν οι τράπεζες να χορηγούν δάνεια στον καταχρεωμένο δήμο Πικρολίμνης και ήρθε στο Κιλκίς για να εξασφαλίσει νέες πηγές δανειοδότησης;

Μην περιμένετε απαντήσεις. Ο κ. Σισμανίδης αγνοεί πλήρως τον λαό του Κιλκίς. Ζητάει την ψήφο τους, αλλά την ίδια ώρα τους στερεί την πρόσβαση στη διαφάνεια. Τους αρνείται την αλήθεια. Διότι η απόρριψη της πρότασης του Παύλου Τονικίδη για μία δημόσια συζήτηση απαξιώνει πρωτίστως τους πολίτες του Κιλκίς. Όλους εμάς και τις οικογένειές μας! Ο καθένας μας μπορεί να φανταστεί τη συμπεριφορά του μετά από τις εκλογές όταν αδιαφορεί για μας την ώρα που ζητάει την ψήφο μας.

 Υποστήριξε ο κ. Σισμανίδης ότι δεν ήρθε η παραμικρή επένδυση στο Κιλκίς. Ξέρει, όμως, πολύ καλά τη δημιουργία Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου Αγροτικών προϊόντων με τη συνεργασία των επιμελητηρίων της Ιταλίας και Γερμανίας. Όπως ξέρει και την επένδυση της εταιρίας FABRINOX, που εδρεύει στις Βρυξέλλες με αντικείμενο την παραγωγή ανοξείδωτων επίπλων.

Για όλους τους ισχυρισμούς του θα έπρεπε να δώσει απαντήσεις στον κόσμο. Πώς να δεχθεί τέτοια δοκιμασία όταν ακόμα και στην πρώτη συνέντευξη Τύπου μιλούσε για τον συνδυασμό του; Όχι για το Κιλκίς, όχι για το μέλλον των πολιτών, όχι για τους συνεργάτες του. Αλλά για τον συνδυασμό του. Σαν τσιφλικάς άλλης εποχής. Τέτοιον δήμαρχο θέλουμε; Εκφραστή όλων εκείνων που αποφεύγουν τον διάλογο; Εκφραστή όλων εκείνων που κοροϊδεύουν σκοπίμως τον λαό; Εκφραστή της παλαιοκομματικής αντίληψης που οδήγησε την Ελλάδα στα μνημόνια όπως τον δήμο Πικρολίμνης στα πρόθυρα της πτώχευσης; Ας βρει το θάρρος ο κ. Σισμανίδης να πει την αλήθεια στον λαό του Κιλκίς. Αλλά στις μέρες μας σπανίζουν τα θαύματα. Ειδικά της τελευταίας στιγμής.”

Σχολιάστε