My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τι λέει το ΠΑΣΟΚ για Νοσοκομείο

Ανακοίνωση για το Νοσοκομείο Κιλκίς αλλά και γι` αυτό της Γουμένισσας εξέδωσε κεντρικά το ΠΑΣΟΚ, καταλογίζοντας στη κυβέρνηση μείωση της χρηματοδότησης του ΓΝΚ, που σήκωσε μεγάλο βάρος του πρσφυγικού. 

nosokomeio-kilkis-002Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ εξαπολύοντας επίθεση κατά του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, και του αναπληρωτή υπουργού, Παύλου Πολάκη, τονίζει ότι από την αρχή της χρονιάς το Νοσοκομείο Κιλκίς υπέστη κόστος για τους ανασφάλιστους πρόσφυγες 386.000 ευρώ και για τους έλληνες 94.000 ευρώ, .

Εν μέσω της προσφυγικής κρίσης στον νομό Κιλκίς, συμπληρώνει, «το νοσοκομείο είδε τον προϋπολογισμό του να μειώνεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά 1.000.000 ευρώ και παράλληλα τον προϋπολογισμό του προγράμματος προμηθειών κατά 600.000 ευρώ!».

Το Νοσοκομείο Κιλκίς βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε πορεία υποβάθμισης και αδιαφορίας, σημειώνει το ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας ότι είχε παραδοθεί από την προηγούμενη διοίκηση μια καινούργια χειρουργική πτέρυγα, νέα μαγειρεία και ανανεωμένος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός.

“Αντί να στηριχθούν τα ακριτικά νοσοκομεία του Κιλκίς και της Γουμένισσας ώστε να ανταπεξέλθουν στην πολύ αυξημένη ροή των ασθενών, ο υπουργός της φανφάρας τα υποβαθμίζει και τους κόβει τα λεφτά”, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

«Όσο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αντί υπεύθυνου σχεδιασμού θα υπόσχονται εικονικές αυξήσεις των κοινωνικών δαπανών ενώ κόβουν κι άλλα χρήματα από την Υγεία τόσο θα διαμορφώνονται οι συνθήκες για υγειονομικές βόμβες που πλέον δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ύβρεις και επικοινωνιακές φούσκες από τον ωσεί παρόντα κ. Ξανθό και τον τους πάντες απειλώντα κ. Πολάκη», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

Σχολιάστε