My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Τι είπε ο Ν. Κακλαμάνης στο Κιλκίς

Με τη παρουσία του αντιπροέδρου της Βουλής, Ν. Κακλαμάνη, πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 12 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, η Νομαρχιακή Συνέλευση ( NO.Σ.) της ΝΔ.

Ο κ. Κακλαμάνης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. “Η ΝΔ θα εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό και ικανό πρόγραμμα για να μπορέσει να επαναφέρει την ελληνική κοινωνία στην κανονικότητα”, είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης, υποσχέθηκε μειώσεις του φόρου για τα αγροτικά προϊόντα, των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις και του ΕΝΦΙΑ, καθώς και τη προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ευτελισμό των θεσμών και του Συντάγματος, για εκλογικό νόμο-παγίδα και για συνεργασία με άλλες δυνάμεις “κάτω από την ομπρέλα της γαλάζιας παράταξης”.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης έπλεξε το εγκώμιο των Κ. Καραμανλή και Αντ. Σαμαρά, ασκώντας παράλληλα κριτική σε Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου.

Τον αντιπρόεδρο της Βουλής προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Κ. Βιολιτζής, ενώ σύντομη τοποθέτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έκανε ο βουλευτής Κιλκίς, Γ. Γεωργαντάς. Τέλος, χαιρετισμούς απηύθυναν οι δήμαρχοι του νομού, Δ. Σισμανίδης και Χ. Γκουντενούδης, καθώς κι ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Βεργίδης.

Σχολιάστε