My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Τι είπαν Γεωργαντάς-Τζιτζικώστας

Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Παιδείας, Γιώργο Γεωργαντά, είχε χθες Παρασκευή ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, στην έδρα της Π.Κ.Μ.

georgantas-tzitzikostas-001Στη διάρκεια της συνάντησης, οι δυο άντρες συζήτησαν τα σημαντικότερα θέματα που άπτονται των κοινών αρμοδιοτήτων τους, όπως τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, η εύρυθμη λειτουργία των δομών αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας (Δημόσια ΙΕΚ, ΣΕΚ κ.τ.λ.) αλλά και οι προτάσεις για επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση των νέων στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου.

«Στο πλαίσιο της σημερινής μας συνάντησης ενημέρωσα τον κ. Γεωργαντά για την πορεία υλοποίησης του τρέχοντος ΕΣΠΑ, την πολιτική της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα παιδείας καθώς και για τους άξονες προτεραιότητας της νέας προγραμματικής περιόδου», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργαντάς τόνισε: «Με τον πολύ καλό μου φίλο Απόστολο Τζιτζικώστα δεν μας συνδέει μόνο η μακροχρόνια φιλία αλλά και η συνεργασία πολλών ετών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Μια συνεργασία που ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική για τα θέματα του νομού Κιλκίς. Επεκτείνουμε τους ορίζοντες αυτής της συνεργασίας στο νέο ΕΣΠΑ όπου είναι πολύ σημαντικά τα προγράμματα κατάρτισης και επανακατάρτισης».

Ακόμη, στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν κι οι επιπτώσεις στις υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς από τις πρόσφατες πλημμύρες, με τους δυο άντρες να συμφωνούν να εντείνουν τις προσπάθειές τους από κοινού προς τα συναρμόδια Υπουργεία προκειμένου να διασφαλιστούν πόροι για να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό οι ζημιές που έχουν προκληθεί.

Σχολιάστε