My Twitter Feed

11 Ιουλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Ένας τόπος μαγικός! -

Σάββατο, 10 Ιουλίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε έξι οικισμούς -

Σάββατο, 10 Ιουλίου, 2021

Κοινή προσπάθεια και στο Δ. Κιλκίς -

Σάββατο, 10 Ιουλίου, 2021

“Υπευθυνότητα αντί για διχασμό” -

Σάββατο, 10 Ιουλίου, 2021

ΕΒΕ: Έκκληση για εμβολιασμό -

Πέμπτη, 8 Ιουλίου, 2021

Επίσκεψη Φραγγίδη στο Δήμο Παιονίας -

Πέμπτη, 8 Ιουλίου, 2021

Κοινή δήλωση για εμβολιασμό -

Πέμπτη, 8 Ιουλίου, 2021

Ολοκληρώνεται το έργο Δοϊράνης -

Τετάρτη, 7 Ιουλίου, 2021

Τι απαντά η ΔΕΕΠ Κιλκίς στον ΣΥΡΙΖΑ

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει τα εξής:

“Θυμηδία και χαμόγελα προκαλεί η ανακοίνωση απάντηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ η οποία καταφέρεται με χαρακτηρισμούς παλαιοκομματικούς και μιας άλλης εποχής (εκπρόσωποι της δεξιάς-κατά τρόπο και σημασία που τεχνηέντως και πονηρά λέγεται με σημασία αρνητική που όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα πολιτικά κατανοουμε πλήρως) προσβάλλοντας όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στην μεγάλη γαλάζια παράταξη. Και το κάνει τη στιγμή που έχει ως επιχείρημα της ότι δεν σεβόμαστε την προηγούμενη κυβέρνηση λέγοντας ότι ήταν η πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση (δυστυχώς για τον ελληνικό λαό ήταν όντως) που γνώρισε ο τόπος (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ). Ενα χαρακτηρισμός καθαρά πολιτικός που είναι εντός των λεκτικών ορίων πολιτικής αντιπαράθεσης. Εκτός κι αν όπως λέει και η γνωστή παροιμία όποιος έχει τη μύγα και μυγιάζεται. Αλλωστε άλλος (Αλ.Τσίπρας) ήταν αυτός που το Σεπτέμβριο του 2015 σε ομιλίες του έλεγε : Στις 20 Σεπτέμβρη τους τελειώνουμε.

Κατανοούμε όμως την νευρικότητα τους γιατί όντως η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν έχει να επιδείξει τίποτε για το νομό Κιλκίς. Και δύο μόλις χρόνια η ΝΔ και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ έχουν δρομολογήσει έργα που όφειλε να έχει πράξει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ακόμη όμως πιο προσβλητικό είναι το επιχείρημα που θέλουν να χρεώσουν στην σημερινή κυβέρνηση τους νεκρούς από μια πανδημία που συγκλονίζει την ανθρωπότητα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Ποιοι μάλιστα, οι υπόλογοι και ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τις απώλειες των ανθρωπίνων ζωών στο Μάτι και την Μάνδρα Αττικής. Εμείς δεν ξεχνούμε και συνιστούμε στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να μην καταφεύγουν σε λαϊκισμούς και μιζέριες προσπαθώντας να κρύψουν την ανυπαρξία και την ένδεια θέσεων και επιχειρημάτων. Δεν είμαστε ίδιοι και αυτό είναι η πραγματικότητα. Τους αφήνουμε να εκτεθούν μόνοι τους, δεν θα τους παρακολουθήσουμε.

Απλώς μια απορία των Κιλκισιωτών μεταφέρουμε στους λαλίστατους (σε αυτό όντως είναι το μόνο στο οποίο τα καταφέρνουν) εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ΝΔ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ με απόφαση της από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και την έναρξη της νέας χρονιάς θα παρέχει ΚΑΙ στους μαθητές σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας, από το σχετικό πρόγραμμα σίτισης, 1.200 σχολικά γεύματα. Θα ήταν ενδιαφέρον τι έχουν να μας πουν. Γιατί εμείς δεν ξεχνούμε και για το λόγο αυτό υπενθυμίζουμε ότι επί τρία χρόνια δεν έπραξαν το αυτονόητο να προτείνουν δηλαδή – ο τότε Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, υψηλά ιστάμενο κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προέβη ούτε καν σε αίτημα – για να συμπεριληφθούν και σχολεία του νομού Κιλκίς στο πρόγραμμα των μαθητικών γευμάτων.”

Σχολιάστε