My Twitter Feed

20 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τις πταίει για τη μείωση πληθυσμού -

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2022

ΚΚΕ: Η συνάντηση με Γεωργαντά -

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, 2022

Άλυτα προβλήματα Εκπαίδευσης -

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 2022

Βιολογικός στον Αγ. Πέτρο με 1,4 εκ. -

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 2022

Επίσκεψη Π. Χριστίδη στο νομό -

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2022

Καταγγελία για μαζικές απολύσεις -

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2022

Ψεκασμοί για τον ιό του Δ. Νείλου -

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2022

“Εκτός ΚΔΑΠ τα μισά παιδιά” -

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2022

Τις πταίει για τη μείωση πληθυσμού

H βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων 104,9 fm, αναφέρθηκε στο γεγονός της μείωσης του πληθυσμού του νομού μας, συνδέοντας το άμεσα με την υψηλή ανεργία, τη συρρίκνωση των βιομηχανικών μονάδων και την απαξίωση του αγροτικού τομέα.

Η κ. Αγαθοπούλου τόνισε ότι χρειάζεται ένα οργανωμένο και μακρόπνοο σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής για τον πρωτογενή τομέα και ένα σχέδιο φοροελαφρύνσεων και κινήτρων για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν σε ακριτικές περιοχές ώστε να δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας.

Στην συνέντευξή της, που δόθηκε στα πλαίσια της παρουσίας της στη ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα. η βουλεύτρια Κιλκίς αναφέρθηκε στην “εναλλακτική πρόταση που θα αναπτύξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, την πιο αυταρχική κυβέρνηση των τελευταίων ετών που πήγε την χώρα πολλά χρόνια πίσω στην ελευθερία του τύπου, στα εργασιακά δικαιώματα και την οδήγησε στην κρίση ακρίβειας.”

Συνέχισε λέγοντας ότι απέναντι σε όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει ένα κοστολογημένο – εναλλακτικό πρόγραμμα που θα αφορά και την ενεργειακή πολιτική αλλά και την αποκατάσταση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών που διαρκώς καταπατά η σημερινή κυβέρνηση, κάνοντας αναφορά τόσο στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων όσο και στην “δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στο ΑΠΘ με κυβερνητική εντολή, όπου κινδύνευσαν χιλιάδες φοιτητές.”

Στη συνέχεια η κ. Αγαθοπούλου αναφέρθηκε στην κακή διαχείριση της κυβέρνησης στο θέμα της οικονομίας τονίζοντας ότι “η κυβέρνηση επιλέγει να κατευθύνει τα λεφτά σε ημέτερους και λείπουν αυτά τα λεφτά από την εθνική οικονομία και τα νοικοκυριά.” Και όσον αφορά τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισε ότι έρχονται να απαντήσουν στα επιδόματα “pass” που δίνει η κυβέρνηση καθώς αυτά έχουν εφήμερο χαρακτήρα και δεν λύνουν τα προβλήματα στη βάση τους, όπως θα έκανε η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης.

Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ: https://soundcloud.com/yz5wgygq2n8p/1792022a

Σχολιάστε