My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Καμπάνη: Τιμώνται οι παγκόσμιοι

gs-mandron-kilkisΤην ερχόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα  11:30 π.μ., στο κτιριακό συγκρότημα του Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Καμπάνη-Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή των αθλητών και του προπονητή – καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Καμπάνη, οι οποίοι διακρίθηκαν στην 15η Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα, η οποία διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας, Brasilia, από 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2013. Στο παγκόσμιο αυτό Σχολικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού (ISF) κάθε 4 χρόνια, συμμετείχαν αθλητές από 45 χώρες. Η Ελληνική αποστολή συμμετείχε με 34 αθλητές.

Οι αθλητές του Λυκείου Καμπάνη, Ζώτος Κυριάκος, Ζώτου Δήμητρα  και  Προδανάς Αλέξιος, κατέλαβαν την 1η, 4η και 6η θέση αντίστοιχα στα αγωνίσματά τους. Ο Ζώτος Κυριάκος στη δισκοβολία και επίδοση 57,20μ., η Δήμητρα Ζώτου στη σφυροβολία με επίδοση 60,75μ. και ο Προδανάς Αλέξης επίσης στη σφυροβολία με επίδοση 63,23μ.

Ίσως να μην έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν, τρεις αθλητές από ένα τόσο μικρό Λύκειο να πετύχουν αυτές τις τεράστιες διακρίσεις. Οι επιτυχίες αυτές αποκτούν μεγαλύτερη αξία, εάν ληφθούν υπόψη οι στοιχειώδεις και υποτυπώδεις αθλητικές υποδομές, καθώς και το γεγονός ότι, ο προπονητής τους, Γιάννης Χρίστογλου, δουλεύει με αθλητές προερχόμενους από 3-4 χωριά.

“Οι επιτυχίες αυτών των παιδιών μας έκαναν υπερήφανους, αποτελούν δε επιβράβευση των προσπαθειών τους, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τις ικανότητές τους. Ειλικρινή συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και στον προπονητή τους που εκπροσώπησαν με επιτυχία την Ελλάδα και μαζί τον τοπικό αθλητισμό. Συγχαρητήρια και στους γονείς τους  και στο σχολείο τους με τις θερμότερες ευχές για συνέχιση των επιτυχιών”, τονίζει η πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΝΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, Μαρία Πανταζίδου.

Σχολιάστε