My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Τιμητική βράβευση για KLEEMANN

Με το Αριστείο Μεγάλης Επιχείρησης τιμήθηκε η εταιρεία KLEEMANN στα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), σε συνεργασία με την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, στο The Met Hotel της Θεσσαλονίκης, για την επιβράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον επιχειρηματικό κλάδο  και ανέπτυξαν έντονη δραστηριότητα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατά το 2013.

Τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», αποτελούν ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, παρά την οικονομική ύφεση.

Η βράβευση της KLEEMANN με το Αριστείο Μεγάλης Επιχείρησης ψηφίστηκε από την  επιτροπή με βάση τα ακόλουθα κριτήρια αξιολόγησης: αποδεδειγμένη συμβολή της εταιρείας στην απασχόληση,  ύπαρξη στοιχείων καινοτομίας στα προϊόντα της,  φιλικές προς το περιβάλλον μέθοδοι παραγωγής,  συμβολή στην ανάδειξη της περιοχής όπου δραστηριοποιείται, ανάπτυξη εξωστρέφειας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ο πρόεδρος της εταιρείας KLEEMANN κ. Νικόλαος Κουκούντζος δήλωσε σχετικά:

«Παραλαμβάνουμε το σημερινό Αριστείο με ιδιαίτερη τιμή, αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης   απέναντι στους πελάτες, στους μετόχους και στο προσωπικό μας. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες, ώστε η εταιρεία μας  να κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου παγκοσμίως     παράγοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τεχνολογικά προηγμένα και σχεδιασμένα με σύγχρονο και εξελιγμένο design».

Δελτίο τύπου από KLEEMANN

Σχολιάστε