My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τιμητικές διακρίσεις στον Άτλαντα

Δόθηκαν τα διπλώματα στην περσινή παιδική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στο τοπικό πρωτάθλημα πετοσφαίρισης της ΕΣΠΕΜ Κεντροδυτικής Μακεδονίας, στην οποία κατηγορία  πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αριστ. Σκύδρας.

Η τελετή ήταν λιτή και ενδοοικογενειακή, η ικανοποίηση και η χαρά όμως πολύ μεγάλη, καθότι άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα σημάδια από την δουλειά που κάνει ως προπονητής του Άτλα ο Γιώργος Χειρούλης, ο οποίος σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ και με την έγκριση του Υπουργείου παιδείας θα περιοδεύσει για 4η συνεχή χρονιά στα σχολεία και θα παρουσιάσει το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Ο Άτλας Κιλκίς είναι πολύ ικανοποιημένος για την άριστη συνεργασία που έχει με το αναπτυξιακό επιτελείο της ΕΟΠΕ που αυτή την περίοδο και με την πρόκριση των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος προσπαθεί να προσελκύσει όσο γίνεται περισσότερα αγόρια και κορίτσια και στην πετοσφαίριση.

Για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλει μπορούν να τηλεφωνούν στα γραφεία του Συλλόγου 23410-29376.

Σχολιάστε