My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Τιμή για Κιλκίς η υποψηφιότητα”

Οι εικόνες μου13Δήλωση της Ειρ. Αγαθοπούλου για Δ. Χαραλαμπίδου στο ΚΙΛΚΙΣ 24.

“Είναι μεγάλη τιμή για το Κιλκίς, την Αριστερά του νομού μας και ειδικότερα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ να έχει για υποψήφια περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας την Κιλκισιώτισα, Δέσποινα Χαραλαμπίδου”.

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της προς το ΚΙΛΚΙΣ24, η βουλευτής του νομού μας, Ειρήνη Αγαθοπούλου, καλώντας τους Κιλκισιώτες να στηρίξουν τον συνδυασμό της συμπατριώτισάς μας στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου.

“Για μένα προσωπικά,  η Δέσποινα είναι από τις συντρόφισσες που μου έδειξε στην πράξη τι θα πει Αριστερά,  τι θα πει αγώνες και διεκδικήσεις. Πάντα κοντά στις διεκδικήσεις των εργαζομένων,  αλλά και των ανέργων,  των νέων και των συνταξιούχων, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου είναι μια πραγματική αγωνίστρια και σαν τέτοια θα διεκδικήσει,  μαζί με όλους εμάς,  την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, τονίζει η κ. Αγαθοπούλου στη δήλωσή της, καταλήγοντας:

“Το άρωμα γυναίκας στις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για τις 13 περιφέρειες είναι έντονο και αποδεικνύει ότι στις μεγάλες μάχες οι γυναίκες μπορούμε και μπαίνουμε μπροστά,  διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, με αυτές τις υποψηφιότητες είναι ένα ακόμη βήμα προς την ανατροπή,  ένα ακόμη βήμα προς τη νίκη του λαού μας!!”

Σχολιάστε