My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

Την Κυριακή, στο Πάικο του αγώνα

paikoΜε ρεκόρ συμμετοχών και αφιερωμένος στον αγώνα γι` αποτροπή της  λεηλασίας του Πάικου, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 1 Νοεμβρίου, απ` τις 10.30 πμ, ο 5ος Ημιμαραθώνιος Πάικου, με προσκεκλημένους κάτοικους της Μ. Παναγιάς- μέλη της επιτροπής αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και με συλλογή τεχνικών ρούχων για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη, από όσους αθλητές θέλουν να βοηθήσουν.

Οι εγγεγραμμένοι για τον Ημιμαραθώνιο έχουν ξεπεράσει τους 350, ενώ  εκτιμάται ότι περισσότεροι από 320 αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, θα πάρουν μέρος στην εκκίνηση.

Στο μεταξύ, παράλληλες εκδηλώσεις στο χώρο του Προφήτη Ηλία Καστανερής, θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων μέχρι την ώρα των τερματισμών και των απονομών. Τσάι  και φασολάδα θα προσφέρεται στους επισκέπτες, ενώ  εθελοντές θα φροντίσουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Την παραμονή του αγώνα Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο καφέ του Ξενώνα «Δημοσθένης» στη Γουμένισσα, οι αθλητές της περιοχής αλλά και όσοι έχουν έρθει από άλλες πόλεις, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν  από κοντά τους φετινούς προσκεκλημένους της διοργάνωσης: Έναν από τους περσινούς νικητές, τον Πλάτωνα Αρώνη από Θεσσαλονίκη, αλλά και τον Γιάννη Ρεϊζη, που δοκίμασε τις δυνάμεις του στο φετινό Σπάρταθλο, από την Καβάλα.

«Χωρίς χρυσό μπορείς… χωρίς βουνό δεν ζεις» είναι και φέτος το σύνθημα του αγώνα και το πανέμορφο Πάικο μας περιμένει … να το ζήσουμε, τονίζει στην ανακοίνωσή της η οργανωτική επιτροπή απ` τον Ορειβατικό Σύλλογο Περιπατητών Γουμένισσας.

Σχολιάστε