My Twitter Feed

10 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΛΜΕ: Κι άλλες παραιτήσεις αιρετών -

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 2021

Έξι νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία μας -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα κόντρα για το προσφυγικό -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος! -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ηχηρή παραίτηση αιρετών ΔΑΚΕ -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες κομμένοι από ενισχύσεις -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Προσκεκλημένη του Ομπάμα!

Η Κιλκισιώτισα φοιτήτρια Νομικής, Αναστασία Σιάπκα.

Με πρόσκληση ανά χείρας του Προέδρου των Η.Π.Α.  Μπαράκ Ομπάμα πηγαίνει σύντομα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού νεαρή Κιλκισιώτισσα. Η 23χρονη Αναστασία Σιάπκα φοιτήτρια Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επελέγη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κορυφής Επιχειρηματικότητας, που διοργανώνεται από τον Αμερικανό Πρόεδρο, στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

siapka-anastasiaΤο 2014 η Αναστασία Σιάπκα σύστησε δική της κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, το    Code it Like a Girl (www.codeitlikeagirl.com) με σκοπό τη γεφύρωση του χάσματος εκπροσώπησης των δύο φύλων στον τομέα της τεχνολογίας. Για τη δραστηριότητά της αυτή κέρδισε  υποτροφία από το ίδρυμα Angelopoulos- Clinton GIU Fellowship, χάρη στην οποία το 2015 συμμετείχε στο Clinton Global Initiative University  στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, το οποίο διοργανώνουν οι Bill και Chelsea Clinton. Φέτος, αφού ολοκλήρωσε την πρακτική της στη Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Επιχειρηματικότητας  που θα λάβει χώρα από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής Επιχειρηματικότητας  από το 2010 φέρνει τους κορυφαίους επιχειρηματίες και επενδυτές του κόσμου κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, ώστε να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συνεργαστούν. Φέτος η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη  Silicon Valley, στη “θερμοκοιτίδα” της καινοτομίας. Στο πλαίσιο της Συνόδου οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ομιλίες από γνωστούς επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και ηγέτες, θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις, networking events και trainings. Ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές μπορεί να βρει κανείς διευθυντικά στελέχη από Facebook, Hewlett-Packard, Google, Microsoft και πολλά άλλα.

Σχολιάστε