My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τηλεπικοινωνίες των αρχαίων Ελλήνων

Για δεύτερη χρονιά το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς διοργάνωσε το πρωτότυπο παιχνίδι «Τηλεπικοινωνίες των αρχαίων Ελλήνων» με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως στις 17 Μαΐου σε ανάμνηση της ίδρυσης της Παγκόσμιας Τηλεγραφικής Ένωσης το 1865.

Την Τρίτη 15 Μαΐου συγκεντρώθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς τα 8 από τα 9 δημοτικά σχολεία της πόλης και μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού και της συνεργασίας ανακάλυψαν τον τρόπο μετάδοσης των μηνυμάτων στην αρχαιότητα.

Ο κρυπτογραφικός δίσκος, η αρχαία φρυκτωρία μπορεί να απέχουν πολύ από τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, κέντρισαν όμως το ενδιαφέρον των παιδιών που έβαλαν τα δυνατά τους για να αποκρυπτογραφήσουν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο το μήνυμα του «αγγελιοφόρου».

Στα τρία πρώτα σχολεία δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα και στο πιο τυχερό μετά από κλήρωση ένα laptop προσφορά του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς.

Το Δ.Σ. του ΠΟ.ΚΕ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη συνεργασία και το Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση του γυμναστηρίου.

Σχολιάστε