My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΤΕΧΝΗ: Πίτα με τραγούδια της παρέας

Μια βραδιά μελωδική, κεφάτη, χαμογελαστή, γεμάτη ποίηση, μουσική, υπέροχα εδέσματα και καλό τοπικό κρασί απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της Τέχνης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Παρά την αλλαγή του χώρου της εκδήλωσης λόγω βλάβης του συστήματος θέρμανσης της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής και την αναστάτωση που αυτό προκάλεσε όλα κύλησαν όμορφα.

Πολλοί και καλοί φίλοι μας τίμησαν και τίμησαν και τα καλά ελληνικά τραγούδια, τα τραγούδια της παρέας, τα τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και μας ενώνουν.

Ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος στην κιθάρα-φωνή, ο Δημήτρης Σταθόπουλος στο μπουζούκι, ο Στάθης Χατζόπουλος στην κιθάρα-τραγούδι και η αγαπημένη μας Νατάσα Χρηστίδου, με την αισθαντική φωνή και την απέριττη καλλιέργεια στο τραγούδι-κρουστά έγιναν ένα με την παρέα της Τέχνης και μας σεργιάνισαν υπέροχα.

Βέβαια στην επιτυχία της βραδιάς συνέβαλαν τα μέγιστα άνθρωποι και επιχειρήσεις που μας βοήθησαν και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ: Στο ζαχαροπλαστείο “ΓΩΝΙΑ” για την φρεσκότατη και νοστιμότατη βασιλόπιτα που μας έφτιαξε, στην επιχείρηση “ΛΥΚΑΣ” για τα γευστικά τυριά της, στα οινοποιεία του Χρήστου Αηδαρίνη στη Γουμένισσα, του Α.Ο.Α ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ στη Γουμένισσα, του Θωμά Λίγα στα Γιαννιτσά, του Αλέξανδρου Βαλτάρα στη Γουμένισσα, του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΕΧΡΗ – Σ ΚΕΧΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Τυχεροί των εικαστικών φλουριών ο μικρός Γιώργος Καλαϊτζόγλου και ο υπεύθυνος ήχου της βραδιάς, Χρήστος Μιχαηλίδης, τους ευχόμαστε να `ναι τυχεροί πάντα στη ζωή τους.

Σχολιάστε