My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τελωνείο: Το αίτημα θα …μεταφερθεί αρμοδίως!

tonikidis-staikourasΟ πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, ζήτησε απ` τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταικούρα, να μην υποβαθμιστεί το Τελωνείο Κιλκίς, για να λάβει την απάντηση ότι θα μεταφερθεί το αίτημα στον υφυπουργό Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της πρώτη για το νέο έτος συνεδρίασης του ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.), κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβε χώρα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του κ. Σταϊκούρα, καθώς και του υπουργοιύ Μακεδονίας Θράκης, Θ. Καράογλου και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Στ. Καλαφάτη.

Ο κ. Τονικίδης μεταξύ των άλλων έθεσε προς τους αρμόδιους υπουργούς το θέμα του Τελωνείου, τονίζοντας ότι αυτό “ταλανίζει σύσσωμη την επιχειρηματική κοινότητα του Κιλκίς και δημιουργεί τεράστια εμπόδια στην συνέχιση της λειτουργίας μεγάλων εξαγωγικών μονάδων, όπως οι Αλουμιλ, Κλεεμαν, Αφοί Ανεζουλάκη, Ντόπλερ κ.α. Στον δε, κ. Σταϊκούρα υπογράμμισε την “Άμεση ανάγκη αναβάθμισης και όχι υποβάθμισης του τελωνείου που αποτελεί έναν από τους πυλώνες στην προσπάθεια για την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας της περιοχής ”.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα. Στα πλαίσια των επαφών του πρόκειται να συναντηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη . Στη συνάντηση θα τεθεί πρωτίστως το ζήτημα του Τελωνείου Κιλκίς καθώς και άλλα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό- επαγγελματικό κόσμο του νομού μας.

Σχολιάστε