My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τελωνείο: Είπαν στον Γεωργαντά ότι δεν υποβαθμίζεται

teloneiogeorgantas1Το θέμα του Τελωνείου Κιλκίς ενόψει των ανησυχιών που εκφράστηκαν στο Κιλκίς από υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς του νομού για ενδεχόμενη υποβάθμισή του έθεσε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς στην Αθήνα.

Ο κ. Γεωργαντάς παρουσίασε λεπτομερώς  όλους τους λόγους που συνηγορούν όχι μόνο στη μη υποβάθμιση του Τελωνείου της πρωτεύουσας του νομού, ενόψει της αναδιάρθρωσης των τελωνειακών υπηρεσιών  ανά την χώρα, αλλά καθιστούν  επιβεβλημένη την περαιτέρω ενίσχυσή του με προσωπικό.

Ειδικότερα ο βουλευτής του νομού αναφέρθηκε στον υποστηρικτικό ρόλο του Τελωνείου Κιλκίς στη λειτουργία των συνοριακών τελωνείων (Ευζώνων-Ειδομένης και Δοϊράνης) ενώ με  ιδιαίτερη έμφαση παρουσίασε την αναπτυξιακή του διάσταση στη λειτουργία της πρότυπης Βιομηχανικής Περιοχής Σταυροχωρίου, των μεταποιητικών μονάδων σε Ν. Σάντα-Παντελεήμονα και Πολύκαστρο-Αξιούπολη και γενικότερα στην υποβοήθηση των μεγάλων εξαγωγικών επιχειρήσεων που λειτουργούν στο ν. Κιλκίς.

Επισήμανε στην πολιτική ηγεσία ότι την ώρα που δίνεται η μεγάλη μάχη για την ανάκαμψη της οικονομίας με «αιχμή του δόρατος» την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας θα αποτελούσε ασύγγνωστη οπισθοδρόμηση η λειτουργική υποβάθμιση του Τελωνείου Κιλκίς.

Ο κ. Γεωργαντάς παρουσίασε επίσης με στοιχεία την πληθώρα εργασιών και τη συμβολή του Τελωνείου Κιλκίς στα δημόσια έσοδα και μάλιστα εξέθεσε την αναγκαιότητα  της ενίσχυσης του ελεγκτικής του δράσης, ώστε πέραν της αυτονόητης εφαρμογής του νόμου σε κρίσιμους τομείς παραβατικότητας (υγρά καύσιμα, οινοπνευματώδη, αυτοκίνητα κλπ) να ενισχυθούν και τα δημόσια έσοδα.

Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών εκφράστηκε η δέσμευση ότι η όποια αναδιάρθρωση των τελωνειακών υπηρεσιών αποφασισθεί σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται  να υποβαθμίσει λειτουργικά το Τελωνείο Κιλκίς.

Δελτίο τύπου του βουλευτή



			
						
						
			
Σχολιάστε