My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Τελευταία προκήρυξη για LEADER

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αναπτυξιακής Κιλκίς, η 5η και τελευταία προκήρυξη του προγράμματος LEADER θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 24 Ιουλίου 2015 και κατέστη δυνατή μετά την πρόσθετη κατανομή πιστώσεων ύψους 1.000.000 ευρώ στην ΑΝΚΙ.

puzzle leader1Το πρόγραμμα αφορά σχεδόν όλους, φυσικά και νομικά πρόσωπα, υφιστάμενες ή υπό σύσταση επιχειρήσεις, άνεργους, αγρότες, επιστήμονες, επαγγελματίες, εμπόρους, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους κ.ά.

Λόγω των περιορισμένων χρονικών πλαισίων θα χρηματοδοτηθούν μόνο ώριμες προτάσεις που κυρίως θα αφορούν επενδύσεις πολύ μικρών ιδιωτικών επιχειρήσεων (υπό σύσταση ή υφιστάμενων) σε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων όπως: μεταποίηση αγροτικών προϊόντων (π.χ. γάλα, κρέας, οπωροκηπευτικά, αρωματικά & φαρμακευτικά φυτά), παραγωγή βιοτεχνικών προϊόντων, παραγωγή ειδών διατροφής (π.χ. αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, ποτά, μαρμελάδες), επισιτιστικές δραστηριότητες, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, παροχή υπηρεσιών κ.ά.

Η δωρεάν χρηματοδότηση των επενδυτικών προτάσεων των ιδιωτικών επιχειρήσεων ανέρχεται σε 50% ενώ οι προτάσεις των Ο.Τ.Α. (α΄ και β΄ βαθμού) καθώς και των μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων χρηματοδοτούνται από 75% έως 100%.

Η περιοχή εφαρμογής του προγράμματος οριοθετείται στις Δημοτικές Ενότητες Κιλκίς (εκτός της Δ.Κ. Κιλκίς) και Χέρσου καθώς και στις Τ.Κ. Ξυλοκερατιάς, Μαυρονερίου και Πεδινού.

 

Στην ανακοίνωση η ΑΝΚΙ σημειώνει:

“Με το νέο ΕΣΠΑ να παραμένει ακόμη ανενεργό, οι επιλογές για δημιουργία επιχειρήσεων ή τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων, με επιχορήγηση, είναι ανύπαρκτες! Η Αναπτυξιακή Κιλκίς, με το πρόγραμμα LEADER, παραμένει η σταθερή διαχρονικά αξία για το Κιλκίς προσφέροντας και πάλι, μια ακόμη ευκαιρία λήψης δωρεάν χρηματοδότησης σε όλους όσοι δίνουν τη μάχη της καθημερινής επιβίωσης και βλέπουν το αύριο της αγοράς και της ζωής τους με θετική ματιά και αισιόδοξη προοπτική.” 

Περισσότερες πληροφορίες στην Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε., Σόλωνος 13 στο Κιλκίς, τηλ. 23410 25305 και στη σελίδα: www.anki.gr.

Σχολιάστε