My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Τελευταία ευκαιρία για επιδοτήσεις

Η 4η προκήρυξη προγράμματος LEADER από την ΑΝ.ΚΙ. θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2014. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή είναι και η τελευταία ευκαιρία για “χρυσές επιδοτήσεις” για επιχειρηματικά σχέδια στο Κιλκίς όσων “βλέπουν το αύριο της αγοράς με θετική ματιά και αισιόδοξη προοπτική ή απλά δίνουν τη μάχη της επιβίωσης στον αγώνα της ζωής”, με δεδομένο ότι οι χρηματοδοτήσεις του νέου ΕΣΠΑ δεν θα ξεκινήσουν πριν το β΄ εξάμηνο του 2015.

leader-epixeirimatikotitaΔικαιούχοι μπορούν να είναι σχεδόν όλοι, φυσικά και νομικά πρόσωπα, υφιστάμενες ή υπό σύσταση επιχειρήσεις, άνεργοι, αγρότες, επιστήμονες, επαγγελματίες, έμποροι αλλά και Ο.Τ.Α., σύλλογοι κ.ά.

Λόγω των περιορισμένων χρονικών πλαισίων θα χρηματοδοτηθούν μόνο ώριμες προτάσεις που κυρίως θα αφορούν επενδύσεις πολύ μικρών ιδιωτικών επιχειρήσεων (υπό σύσταση ή υφιστάμενων) σε μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων όπως: μεταποίηση αγροτικών προϊόντων (π.χ. αρωματικά & φαρμακευτικά φυτά, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα), παραγωγή βιοτεχνικών προϊόντων, παραγωγή ειδών διατροφής (π.χ. αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, ποτά, μαρμελάδες), τουριστικές δραστηριότητες, επισιτιστικές δραστηριότητες, χοντρικό και λιανικό εμπόριο, παροχή υπηρεσιών κ.ά.

Η δωρεάν χρηματοδότηση των επενδυτικών προτάσεων των ιδιωτικών επιχειρήσεων ανέρχεται σε 50% ενώ οι προτάσεις των Ο.Τ.Α. (α΄ και β΄ βαθμού) καθώς και των μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων χρηματοδοτούνται από 70% έως 100%.

Η περιοχή εφαρμογής του προγράμματος οριοθετείται στις Δημοτικές Ενότητες Κιλκίς (εκτός της Δ.Κ. Κιλκίς) και Χέρσου καθώς και στις Τ.Κ. Ξυλοκερατιάς, Μαυρονερίου και Πεδινού.

Περισσότερες πληροφορίες στην Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε., Σόλωνος 13 στο Κιλκίς, τηλ. 23410 25305 και στη σελίδα: www.anki.gr.

Σχολιάστε