My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

ΤΕΙ: Αναβάθμιση και με τη “βούλα”

Η αναβάθμιση του τμήματος ΤΕΙ Κιλκίς σε σχολή του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου, καθώς και η παραμονή του στη πόλη του Κιλκίς, επιβεβαιώθηκε “με κάθε επισημότητα” στη συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, με αντιπροσωπεία μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 29 Αυγούστου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο βουλευτής και τέως υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης, ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Αγγελόπουλος, η πρώην βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου και εκ μέρους της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, οι Τάσος Κεσίδης (συντονιστής), Άρης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Αγαθόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, το επόμενο διάστημα θα καθοριστεί επακριβώς το περιεχόμενο σπουδών και ο τίτλος της σχολής, καθώς και ο αριθμός των καθηγητών που θα διδάσκουν.

Όσο για τα διετή τμήματα σπουδών, τα οποία θα έχουν αντικείμενο τοπικού ενδιαφέροντος, στη συνάντηση της Τετάρτης τέθηκε το θέμα της σύνδεσης ενός από τα τέσσερα υπό δημιουργία τμήματα με τον Διεθνή Βαλκανικό Κήπο Κρουσίων, ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να συσταθεί γι` αυτό ένα 5ο διετές.

Σχολιάστε