My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Τα 45άρια και παλι στο τραπεζι!

Η ποινική δίωξη των Παναγιώτη και Διονύση Ψωμιάδη για υποθέσεις 45αριών (έργα που τεμαχίζονταν, έτσι ώστε ο προϋπολογισμός τους να μην υπερβαίνει τις 45.000 ευρώ, για να μπορούν ν` ανατίθενται σ` εργολάβους χωρίς διαγωνισμό) φέρνει στο νου τις ομηρικές μάχες στο πρώην Νομαρχιακό Συμβούλιο Κιλκίς ανάμεσα στην παράταξη Μπαλάσκα και στην αντιπολίτευση (Συμπιλίδης – Φραγγίδης) για το ίδιο ακριβώς θέμα.

Και θα θυμούνται οι Κιλκισιώτες ότι μ` αφορμή τις καταγγελίες της μειοψηφίας είχε ξεκινήσει κι εδώ μια εισαγγελική έρευνα, στην οποία κλήθηκαν να καταθέσουν όλα τα “κορυφαία πρόσωπα του δράματος”. Ωστόσο η έρευνα κάποια στιγμή πάγωσε, όταν παρενέβη επιτροπή του ΣΔΟΕ, η οποία είχε εντολή να διερευνήσει αν και κατά πόσο ζημιώθηκε το Δημόσιο απ` τη διαδικασία των “45αριών”  (απώλεια εκπτώσεων από εργολάβους).

Όμως, πόρισμα απ` την επιτροπή δεν υπήρξε ακόμα. Έτσι κι η εισαγγελική έρευνα παραμένει παγωμένη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι διαδικασίες δεν θα συνεχιστούν για να ολοκληρωθούν, μετά μάλιστα απ` την εξέλιξη με τους αδελφούς Ψωμιάδη. Έτσι, τουλάχιστον, λέει μερίδα εμπλεκόμενων με την υπόθεση.

Ίδωμεν…

Σχολιάστε