My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Τα πρώτα φάρμακα για πρόσφυγες

fskilkis-kif-1Όπως ανακοίνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, η πρώτη παρτίδα υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού για τους πρόσφυγες και μετανάστες στο νομό μας, παραδόθηκε ήδη  στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος  ευχαριστεί “τους πολίτες  και ιδιαίτερα το σύνολο των φαρμακοποιών του νομού μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά” του, ενώ επαναλαμβάνει το κάλεσμά του προς όσους επιθυμούν να φέρνουν υγειονομικό υλικό στις έδρες των Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείων Κιλκίς και Γουμένισσας.

Στην ανακοίνωσή του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος τονίζει και τα εξής:

“Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που αναγκάστηκαν να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς, κυριαρχούν σε αντίθεση με το κλίμα μισσαλοδοξίας και ρατσισμού που προσπαθούν ορισμένοι κύκλοι να καλλιεργήσουν στην Ελληνική κοινωνία.
 
fskilkis-kif-4Οι δραματικές εμπειρίες του Ελληνικού Λαού αναγκαστικής προσφυγιάς παλιότερα δεν ξεχνιούνται και δεν αφήνουν περιθώρεια πολιτικής εκμετάλευσης. Είναι γνωστές οι αιτίες που οδηγούν τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στον νομό μας, στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα προς την βόρεια Ευρώπη. 

Σίγουρα δεν είμαστε εμείς που θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα. Θα είμαστε όμως υπόλογοι αν δεν προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτήν την κατάσταση. Αυτό που αναλογεί σε εμάς είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας αυτού του κόσμου και ιδιαίτερα των παιδιών και ταυτόχρονα να συνδράμουμε στην επάρκεια των μονάδων υγείας για να μπορέσουν να ανταποκριθούν.”

Σχολιάστε