My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τα προβλήματα της Γουμένισσας

Την πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας στη Γουμένισσα για να συζητηθούν τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, ζητούν μ` επιστολή τους προς τον δήμαρχο Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδη, δημότες της πόλης.

goumenissa-001Η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Αιτούμαστε τη διεξαγωγή ενημερωτικής ημερίδας στη Γουμένισσα, για την άμεση και αναλυτική ενημέρωση όλων των δημοτών ως προς:

• Τις θέσεις του Δήμου Παιονίας απέναντι στα χρόνια προβλήματα που απασχολούν τη Δ.Ε. Γουμένισσας και τα οποία αναφέρονται στην ανοιχτή επιστολή μας προς τη δημοτική Αρχή με ημερ. 26.5.2015 και αριθ. Πρωτ. 12280.

• Την πρόθεση του Δήμου να προβεί στη συντήρηση-αποκατάσταση, την κατασκευή πεζοδρομίου και στην τοποθέτηση σχαρών περισυλλογής όμβριων υδάτων, στην οδό Ροδοπούλου (οδός έμπροσθεν Γυμνασίου-Λυκείου) και στις παράπλευρες οδούς προς το 2ο Δημοτικό Σχολείο και την Κάρπη (μέχρι το γήπεδο).
Λόγω κακοτεχνιών, της έλλειψης πεζοδρομίου και τις ανύπαρκτες εργασίες συντήρησης-αποκατάστασης, υφίσταται μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων για τους μαθητές που φοιτούν στα παραπάνω σχολικά ιδρύματα.

• Την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΠ για τη Δ.Ε. Γουμένισσας και τον προγραμματισμό της για αντικατάσταση των σωληνώσεων αμιάντου στο δίκτυο ύδρευσης της Γουμένισσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΕΥΑΠ προτίθεται να αντικαταστήσει σωληνώσεις μήκους περίπου 800 μ., από σημείο βλάβης κοντά στο Νοσοκομείο ως τη δεξαμενή. Θεωρούμε πως είναι αναγκαίο να επεκταθούν οι εργασίες αντικατάστασης σε όλο το δίκτυο ύδρευσης, καθώς ο αμίαντος αποτελείκαρκινογόνο υλικό.

Κύριε Δήμαρχε,

Θεωρούμε πως είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί άμεσα η αιτούμενη ημερίδα, για να ενημερωθούν όλοι οι συνδημότες μας από αρμόδια χείλη, για τις πρωτοβουλίες της δημοτικής Αρχής και το χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης και αποκατάστασης των χρονιζόντων προβλημάτων της περιοχής μας.

Δημότες Δ.Ε. Γουμένισσας

Δογιάμας Κωνσταντίνος
Μίσκου Αικατερίνη
Πασέντσης Δημήτριος
Στρέρτσος Φώτιος
Τσιακιρόπουλος Ανέστης

Σχολιάστε