My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τα νέα των μικρών του Αλέξανδρου

Στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου στήθηκε μία πανέμορφη ποδοσφαιρική γιορτή.

Η Ακαδημία της Ασπίδας Ξάνθης και η νεοσύστατη του Αθλητικού Ομίλου Πολυκάστρου έδωσαν το ποδοσφαιρικό τους … ραντεβού σε μία σειρά φιλικών συναντήσεων.

Από πλευράς του Αλέξανδρου αγωνίστηκαν τα Τμήματα Κ 13 «Μίλαν», Κ12 «Ρόμα», Κ10 «Τσέλσι», Κ10 «Γιούβε» και Κ8 «Παρί». Την παράσταση έκλεψαν τα «Λιονταράκια» στην κατηγορία Κ6, όπου ποδοσφαιρική φινέτσα και χαμόγελα είχαν την τιμητική τους.

Γκολ & Θέαμα από τις Ελπίδες

Με σκορ 6-0 επιβλήθηκε του Απόλλωνα Μαυρονερίου η Β΄Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς που εκτός τα γκολ παρουσίασε και ωραίο ποδόσφαιρο.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Αλπανίδης χάνει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 10’ ο Κατσάρας ανοίγει το χορό των τερμάτων με σουτ εντός περιοχής. Στο 14’ ο Ζάλτος δεν καταφέρνει να νικήσει τον τερματοφύλακα, ο οποίος στο 15’ και 22’ βγάζει δύσκολες αποκρούσεις σε σουτ των Κατσάρα και Μπούνζτρα , αντίστοιχα.

Στο 28’ κεφάλια του Ζάλτου βγαίνει ελάχιστα άουτ. Στο 32´ ο Μπούνζτρα με κεφάλια διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του μετά από ασίστ του Κωνσταντινίδη και στο 33’ ο Αλμπανίδης κάνει το 3-0 με πλασέ σε αντεπίθεση μετά από ασίστ 40m από τον Μπούνζτρα. Ο τελευταίος πραγματοποίησε το 4-0 με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο δεξί γάμα της αντίπαλης εστίας στο 41’.

Στο 54’ ανατροπή εντός περιοχής του Ρεμπετσιώτη από τον τερματοφύλακα και στην εκτέλεση του πέναλτι ο Πολυχρόνου πετυχαίνει το 5-0. Στο 60’ ο Ζάλτος διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 6-0.

Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού η καμία τελική του αντιπάλου εις βάρος της εστίας των Ελπίδων. Επόμενος αντίπαλος την ερχόμενη εβδομάδα εκτός έδρας η Προοδευτική Σταυροχωρίου.

Σύνθεση : Μουχτάρης, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτόπουλος (54’ Σιαπκάρης), Παρτσαλίδης, Πολυχρόνου, Τζιάνας, Αλμπανίδης, Κατσάρας (58’ Πουρσανίδης), Ζάλτος, Μπούνζτρα, Ρεμπετσιώτης (63’ Παπαδόπουλος).

Με ήττα συνέχισε η Κ14

Δεν κατάφερε να επαναλάβει την καλή εμφάνιση και τη νίκη του 1ου γύρου με τον ΠΑΟ Κουφαλίων το τμήμα «Ρεάλ» στο πρωτάθλημα της Κατηγορίας Κ 14 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το τελικό 4-1 κρίνεται λογικό μετά την κακή εμφάνιση και την αρνητική αμυντική λειτουργία.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα συνεχίζει με ρεπό καθώς αγωνίζεται με την ομάδα της Αναγέννησης Προχώματος που δεν συνεχίζει στο Πρωτάθλημα.

Στην κατηγορία Κ12 το Τμήμα «Ίντερ» μετά το Ρεπό του Σαββάτου αγωνίζεται στο Αθλητικό Κέντρο «Ντίνος Κούης» με την ομώνυμη Ακαδημία σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι.

Σχολιάστε