My Twitter Feed

25 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Σε παιχνίδι της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς που διεξήχθη στο γήπεδο της Ευκαρπίας οι μικρότεροι ηλικιακή ομάδα της πόλης, οι Ελπίδες Κιλκίς, νίκησαν χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο αυτή τη φορά,  με 4-2 την αντίστοιχη του Στερναϊκου Μ. Στέρνας.

alexandros1Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες και εκτός από τα 6 γκολ δεν πρόσφερε πολλά στους αρκετούς θεατές που παραβρέθηκαν στην Ευκαρπία . Το μόνο που κρατάμε είναι ότι οι Ελπίδες Κιλκίς πέτυχαν 4 πολύ όμορφα τέρματα με σχεδιασμένους συνδυασμούς και δέχτηκαν πάλι 2 από δικά τους δώρα στον αντίπαλο μειώνοντας το δικό τους προφίλ.

Σε πολύ καλή μερα ο Χρήστος Παπαδόπουλος που πέτυχε με ατομική προσπάθεια το πρώτο γκολ ενώ με σταθερή καλή επίδοση σε κάθε αγώνα οι Κερτούκα Γ. , Ανανιάδης Ν. , Λαζαρίδης Π. Τα γκολ 12’ Παπαδόπουλος Χ. 17’ Μαυροκεφαλίδης Α. 37’ Ζαφειρόπουλος Ι. με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ , 73’ Τσίρκας.

Εντυπωσιακό αρνητικό στατιστικό : πολλές χαμένες εύκολες ευκαιρίες για γκολ από τους πιτσιρικάδες της Β´ ομάδος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Πιθανό να αδιαφόρησαν και να θεώρησαν εύκολο το παιχνίδι. Τα γκολ για τον Στερναϊκό στο 14’ & 26’.

Σύνθεση : ( Παμπορίδης Β. ) Κιοσές Κ.,Σεφερίδης Ι. Μαργαριτόπουλος Μ. , Ανανιάδης Ν. , Κερτούκα Γ. , Λαζαρίδης Π. , Παπαδόπουλος Χ. , Ζαφειρόπουλος Ι. ( 57’ Τζιτζίδης Κ. ), Μπαλάσκας Α.(73’ Μιχαηλίδης Γ. ) , Μαχμουτάι Α. , Μαυροκεφαλίδης Α.( 63’ Τσίρκας Γ. ).

Επόμενη αναμέτρηση στο αθλητικό κέντρο Ατερμων με τον Ερμή Τερπύλου την Κυριακή 04/12/16 & 15:00.

alexandrosΣτη Θράκη η Ακαδημία

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ..ποδοσφαιρική εκδρομή σε Ξάνθη και Κομοτηνή για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η Ακαδημία συμμετείχε με 3 ηλικιακά τμήματα, με την Ίντερ στα  τζούνιορ και (2) προπαιδικά, τον Άγιαξ στους 2004 και τη Ρεάλ στους 2005. Η αποστολή συνοδευόταν από 4 συνοδούς προπονητές τους κκ Μιχάλη Αναστασιάδη, Κώστα Ντουντούκη, Γιώργο Πελίδη και Κώστα Τσακιρίδη, ενώ υπήρχε και η συμμετοχή γονέων.

Η αποστολή αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της το πρωί της Κυριακής με προορισμό και πρώτο σταθμό τα Πηγάδια της Ξάνθης. Εκεί, στις 12.00 αγωνίστηκαν οι τζούνιορ και οι Προπαίδες Άγιαξ 2004 ενώ στις 13.00 αγωνίστηκαν οι Προπαίδες Ρεάλ 2005 με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας της Σκόντα Ξάνθης. Στη συνέχεια , αφού γευμάτισε στο εστιατόριο του Lechalet , αναχώρησε για την Κομοτηνή και το ξενοδοχείο Cris&Eve.

Στις 18.00 είχαμε την έναρξη των αγώνων με ΠΑΟΚ Κομοτηνής στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ροδόπης.Μετά τη διανυκτέρευση στην πόλη της Κομοτηνής , η αποστολή βγήκε για έναν περίπατο στην πόλη και στις 13.00 πήρε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη του Κιλκίς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι τζούνιορ Ίντερ 2007 πραγματοποίησαν θεαματικές εμφανίσεις πετυχαίνοντας δυό νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Συγκεκριμένα νίκησαν με σκορ 4-3 την Σκόντα Ξάνθης και με σκορ 5-4 τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Τα τμήματα Άγιαξ και Ρεάλ στους προπαίδες απέδωσαν μεν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά η ανωτερότητα των αντίστοιχων τμημάτων της Σκόντα Ξάνθης ήταν εμφανής και δεν άφηνε πολλά περιθώρια για νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής τα τμήματα προπαίδων παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις λόγω της υπερπροσπάθειας στους πρωινούς αγώνες . Παρόλα αυτά , οι παίκτες που αγωνίστηκαν παρουσίασαν μια πολύ θετική εικόνα στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής να κέρδιζε με σκορ 3-2. Αντίθετα στον επόμενο αγώνα οι 2005 έβγαλαν στο παιχνίδι τους πολλά θετικά στοιχεία και κατάφεραν να πάρουν την νίκη με σκορ 3-0.

Τα αγωνιστικά αλλά κυρίως τα παιδαγωγικά οφέλη του ταξιδιού ήταν πολλά για τους μικρούς μας αθλητές. Η Ακαδημία αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά:

  • To Ταξιδιωτικό γραφείο του κ. Κριεζή
  • Τους υπευθύνους του Αθλητικού Κέντρου στα Πηγάδια Ξάνθης και κυρίως τον Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της Σκόντα Ξάνθης και πολύ καλό φίλο της Ακαδημίας μας κύριο Περικλή Καλογιάννη.
  • Τους υπευθύνους του ξενοδοχείου Chris&Eve για την άψογη φιλοξενία.
  • Τους υπευθυνους της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής και κυρίως τον κύριο Δημήτρη Παγωνίδη για την κατανόηση και τη θερμή φιλοξενία.
  • Τους προπονητές μας που συνόδευσαν και καθοδήγησαν με υπευθυνότητα και αγάπη τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές.
  • Τους γονείς – συνοδούς για την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία.
  • και φυσικά τους μικρούς μας αθλητές που κόσμησαν με την συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων το ταξίδι μας.

Με όλα τα παραπάνω η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς για άλλη μια φορά εκπροσώπησε άξια το νομό και την πόλη μας …και μάλιστα την ημέρα της γιορτής της.

Σχολιάστε