My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Τα νέα του Αετού Κιλκίς

Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο ΑΕΤΟΣ, αυτήν τη φορά επί των γειτονικών Ατρόμητων στο ΔΑΚ του Καμπάνη και έτσι έφτασε στο 8 στα 8 και συνεχίζει να οδηγεί αήττητος την κούρσα της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ έχοντας κάνει και το ρεπό του Α’ γύρου. 

Ο ΑΕΤΟΣ επέβαλε το ρυθμό του από την αρχή και συνέχισε έτσι σε όλο το παιχνίδι, δίνοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες.

Το τελικό σκορ ήταν 42-82.

Αυτό που χαρακτήρισε το παιχνίδι ήταν εξωαγωνιστικό, καθώς οι κερκίδες του κλειστού του Καμπάνη γέμισαν κόσμο και ιδίως παιδιά και από τις δύο ομάδες. Ο ΑΕΤΟΣ μάλιστα διέθεσε λεωφορείο δωρεάν για τη μεταφορά όσων παιδιών και γονέων θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Πριν το παιχνίδι, προηγήθηκε φιλικό μεταξύ της Ομάδας κοριτσιών γεννημένων μεταξύ 2004-2008 του ΑΕΤΟΥ και αντίστοιχης ομάδας των Ατρομήτων και έτσι δόθηκε ευκαιρία στα κορίτσια να παίξουν ένα ωραίο παιχνίδι και μετά να δουν και το παιχνίδι του Ανδρικού τμήματος.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης Χάρης): Κόγιας Θωμάς 6, Γιαννώτας Γιάννης 7, Χειρούλης Αντώνης 1, Φιλιππίδης Γιώργος 7, Βαϊτσούδης Λάζαρος 13 (1), Τσαρίδης Στάθης 4, Μουρζίδης Δημήτρης 15 (1), Τσακλίδης Βασίλης 7, Μαργαριτίδης Θεόκλητος 18 (6), Μαργιοράκης Γρηγόρης 2, Γρηγοριάδης Ανέστης, Σαλονικίδης Χρήστος 2

ΜΙΝΙ

Το τμήμα ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ αντιμετώπισε στο νέο ΔΑΚ Κιλκίς την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας 2 και υπέκυψε με 33-65 σε μία καλύτερη, αλλά και εμφανώς μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα. Παρόλα αυτά το πάλεψε και όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Πούλιος Γιάννης): Λεγγερής Θέμης, Ταχτσίδης Γιώργος, Τεβρεντζίδης Χρήστος, Κουζουκάκης Γιώργος, Γιοβανούδης Τάσος, Ασιγκίδης Αντώνης, Καβάζης Δούκας, Αντωνίου Γιώργος, Παπαβασιλείου Σπύρος, Καπίδης Γιώργος, Ματθέλης Στρατής, Αμοιρίδης Θανάσης.

Σχολιάστε