My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Τα μαγαζιά του Κιλκίς ήταν όλα κλειστά

kleisto-magaziΣχεδόν καθολική ήταν η άρνηση του εμπορικού κόσμου του Κιλκίς να σπάσει την αργία της Κυριακής, που έχει καθιερωθεί στη χώρα μας απ` το 1908, όταν ακόμα η περιοχή μας ήταν τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

Τα μαγαζιά στη πόλη του Κιλκίς αλλά και στα άλλα αστικά κέντρα του νομού μας ήταν κλειστά, με ελάχιστους επαγγελματίες μ` ανοίγουν τα καταστήματά τους, περιμένοντας μάταια όπως αποδείχθηκε τους μεγάλους τζίρους!

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο του Κιλκίς, στη πρωτεύουσα του νομού άνοιξαν μονάχα τρία (αριθμός: 3) καταστήματα σε σύνολο 170! Μέχρι και τα σούπερ μάρκετ ήταν όλα κλειστά, παρ` όλο που κάποιοι θεωρούσαν ότι θ` ανοίξουν.

Η σχεδόν απόλυτα ομόφωνη στάση του εμπορικού κόσμου του Κιλκίς, έκανε την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Χαραλαμπίδου να εκφράσει στο ΚΙΛΚΙΣ 24 την απόλυτη ικανοποίησή της για το γεγονός ότι ” οι επαγγελματίες του Κιλκίς απέδειξε ότι σέβονται το λόγο τους και τις υπογραφές τους”. Σύμφωνα με την κ. Χαραλαμπίδου, το 96% των επαγγελματιών υπέγραψε ότι δεν επιθυμεί το άνοιγμα των καταστημάτων πέραν της μιας Κυριακής το χρόνο, όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Οι εκπτώσεις

Στο μεταξύ, η εμβόλιμη περίοδος εκπτώσεων, που ξεκίνησε την 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 9 του μήνα, δείχνει ότι συμβάλει στην αύξηση της αγοραστικής κίνησης σε σχέση με την ίδια περίοδο τα προηγούμενα χρόνια.

“Ο κόσμος δείχνει ότι εκτιμά την αγορά και τους επαγγελματίες του Κιλκίς, αφού την περίοδο αυτή έχει αυξήσει τις αγορές του ένεκα των ανταγωνιστικών τιμών που έχουν καθιερώσει τα περισσότερα μαγαζιά του Κιλκίς”, μας είπε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Σχόλια
2 Σχόλια to “Τα μαγαζιά του Κιλκίς ήταν όλα κλειστά”
  1. Ο/Η Πικρόχολος λέει:

    Μπορώ να πω 10 καταστήματα ΡΟΥΧΩΝ – ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ που ήταν ανοικτά εχθές!

  2. Ο/Η Κιλκίς λέει:

    Πες τα, να δούμε αν είναι μέσα στο 96% που υπέγραψαν! γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα!
    Και μην φοβάστε να τα αποκαλύψετε, δεν είναι προσωπικά δεδομένα. Ούτε στα κρυφά άνοιξαν, απλά δεν τους είδαμε όλοι.

Σχολιάστε