My Twitter Feed

1 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συγκίνηση για εκδημία Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Και συνταξιούχοι υπέρ Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΙΝΑΛ: Στηρίξτε τους δικηγόρους -

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Τα λάθη οδηγούν στο 3ο κύμα

“Η επανάληψη των ίδιων λαθών από την κυβέρνηση οδηγούν δυστυχώς τη χώρα μας στο τρίτο επιδημιολογικό κύμα”, υπογραμμίζει ο ο πολιτευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Αναστασιάδης, ο οποίος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κόμματος ένα συγκριτικό γραφημάτων σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας, ασκώντας ταυτόχρονα δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη μη αποφυγή του τρίτου επιδημιολογικού κύματος.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα ακόλουθα:

”Χρησιμοποιώντας τα στατιστικά του worldometers επιχείρησα να κάνω μία συνοπτική σύγκριση γραφημάτων της Ελλάδας με άλλα Ευρωπαϊκά κράτη όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Αυτό που προκύπτει είναι ότι χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία έχουν αποφύγει μέχρι σήμερα το τρίτο επιδημιολογικό κύμα, προφανώς βελτιώνοντας τη στρατηγική τους στη βάση της εμπειρίας των δύο πρώτων κυμάτων.

Η χώρα μας δυστυχώς βρίσκεται ήδη στο τρίτο κύμα εξαιτίας της κυβερνητικής αβελτηρίας, της έλλειψης κεντρικού σχεδιασμού, της ανυπαρξίας στρατηγικής αλλά και της επανάληψης των ίδιων λαθών από την κυβέρνηση.”

Σχολιάστε