My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

“Τα καταφέραμε στην Ειδομένη”

Στο θέμα της εκκένωσης της Ειδομένης αναφέρθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο επίτροπος της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη) το απόγευμα.

tsipras-avramopoulosΟ πρωθυπουργός έκανε λόγο για μία επιτυχή και χωρίς βία επιχείρηση στην Ειδομένη, η οποία “αποτελούσε μια πληγή στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος”.

Από την πλευρά του, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε πως «είναι αλήθεια ότι αυτό που συντελέστηκε αυτές τις μέρες στην Ειδομένη είναι ένα ισχυρό μήνυμα προς ολόκληρη την Ευρώπη ότι με ανθρωπιά, με ευαισθησία αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να τύχουν φιλοξενίας και υποστήριξης, απαλείφοντας μια εικόνα που πραγματικά, όπως είχε λεχθεί στο παρελθόν, ήταν όνειδος για την Ευρώπη, για τον κόσμο, για την πολιτισμένη ανθρωπότητα».

Όπως εκτιμούν οι Αρχές, η επιχείρηση εκκένωσης του καταυλισμού θα ολοκληρωθεί πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί, αφού κατ` ουσία συνέβαλαν αποφασιστικά κι οι ίδιοι οι πρόσφυγες, οι οποίοι αποφάσισαν να μετακινηθούν μόνοι τους πριν παρέμβει ακόμα η Αστυνομία.

Σχολιάστε