My Twitter Feed

24 Ιουλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα είπαν για θέματα της ΔΕ Χέρσου -

Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Μουριές: Γιορτή Καλαμποκιού -

Πέμπτη, 22 Ιουλίου, 2021

Παρέμβαση για τη κινητικότητα -

Πέμπτη, 22 Ιουλίου, 2021

Εμβολιασμοί πολιτών κατ΄ οίκον -

Τετάρτη, 21 Ιουλίου, 2021

Γιατροί Κιλκίς: Εμβολιαστείτε! -

Τρίτη, 20 Ιουλίου, 2021

e-ΕΦΚΑ και σε Κιλκίς – Αξιούπολη -

Τρίτη, 20 Ιουλίου, 2021

Στην υγειά μας με ΠΟΠ Γουμένισσα -

Τρίτη, 20 Ιουλίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αγωνία αγροτών -

Τρίτη, 20 Ιουλίου, 2021

Τα είπαν για θέματα της ΔΕ Χέρσου

Σε συνάντηση εργασίας ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ενημέρωσε τους προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού του εμβληματικού έργου της ΔΕΥΑΚ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των αμιαντοσωλήνων, το οποίο για τη ΔΕ αντιστοιχεί σε σαράντα πέντε συνολικά χιλιόμετρα στους οικισμούς της Πλαγιάς, της Κορομηλιάς, της Μεγάλης Στέρνας και του Ηλιολούστου.

‘’Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές στην ύδρευση αλλά δε θα σταθούμε μόνο εδώ. Οι ενέργειες του Δήμου επεκτείνονται σε όλα τα επίπεδα

Επίσης, ο κ. Κυριακίδης μίλησε για την αγροτική οδοποιία, την ενίσχυση των χωριών με νέους κάδους απορριμμάτων, τη συντήρηση του πρασίνου σε κοινόχρηστες εκτάσεις, την αποψίλωση – καθαρισμό των ιδιωτικών οικοπέδων, τα έργα οδοποιίας που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα, την εγγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων της στην ψηφιακή εφαρμογή ‘’Πέλοπας’’ με οικονομικά οφέλη για τους αθλητικούς συλλόγους καθώς και τη στήριξη της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου με εκδηλώσεις πολιτισμού.

Από την πλευρά τους οι πρόεδροι βαθμολόγησαν θετικά τη διαχείριση της καθημερινότητας και ζήτησαν μεγαλύτερη συνδρομή σε έμψυχο δυναμικό για παρεμβάσεις μικρής κλίμακας που χρειάζονται στα χωριά τους.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στο πρόγραμμα των κατ΄ οίκον εμβολιασμών πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, για το οποίο ο Δήμος Κιλκίς έχει ενεργό ρόλο συνεργαζόμενος με την 4η ΥΠΕ και στις κινήσεις της επαναληπτικής διεξαγωγής των rapid tests και στην περιοχή του Χέρσου με σκοπό την υγειονομική ασφάλεια του πληθυσμού.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ζήτησε από τους αιρετούς να στηρίξουν την προσπάθεια για τη μεγαλύτερη δυνατή εμβολιαστική κάλυψη του Δήμου και να απευθύνουν σύσταση στους πολίτες που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα Χέρσου, συμμετείχαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων Χέρσου Αθανάσιος Μανδρούκας, Μεγάλης Στέρνας Διογένης Ιωαννίδης και Ηλιολούστου Γιάννης Γιαννουλίδης ενώ από τους αντιδημάρχους ήταν παρόντες οι Θεμιστοκλής Κοσμίδης και Κώστας Πουντζουκίδης.

Σχολιάστε