My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα απίστευτα ενός αγώνα θρίλερ! -

Τρίτη, 19 Απριλίου, 2022

Τρεις ποιητές μας σε ανθολογία -

Τρίτη, 19 Απριλίου, 2022

Αρχή εργασιών Φ.Α. στο Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Απριλίου, 2022

Συνεχίστηκε η αποκλιμάκωση -

Κυριακή, 17 Απριλίου, 2022

Επισφαλής βιωσιμότητα των ΔΕΥΑ -

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2022

Σκληρό παζάρι για την τιμή οβελία -

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2022

Κόντρα με φόντο το προσφυγικό -

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2022

ΥπΑΑΤ: Ενίσχυση των Νέων Αγροτών -

Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2022

Τα απίστευτα ενός αγώνα θρίλερ!

(Βίντεο) Απίστευτα πράγματα έγιναν στον αγώνα “ζωής και θανάτου” μεταξύ Απόλλωνα Ευρωπού και ΑΕ Πολυκάστρου, που θα έκρινε ποιος θα περάσει στον τελικό για να ανέβει στην Γ Εθνική.

Πρώτα από όλα, στον ημιτελικό της Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς που έγινε στο γήπεδο του Απόλλωνα, συνέβη το εξής μοναδικό ίσως στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο περιστατικό fair play:

Είχαν περάσει μόλις 33 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, όταν το Πολύκαστρο άνοιξε το σκορ. Όμως το γκολ σημειώθηκε τη στιγμή που οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν σταματήσει επειδή ένας ποδοσφαιριστής του Πολύκαστρου είχε χτυπήσει.

Τότε οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν με μια μίνι σύσκεψη ότι έπρεπε να τηρήσουν το fair play. Έτσι όταν ο Απόλλωνας έκανε τη σέντρα, οι παίκτες του Πολύκαστρου άφησαν τους αντιπάλους τους να ισοφαρίσουν ανενόχλητοί! Ένα τεράστιο “εύγε” λοιπόν στο σημείο αυτό για την ομάδα του Πολυκάστρου!

Τελικά, ο αγώνας έληξε ισόπαλος και φτάσαμε στη διαδικασία των πέναλτυ. Εκεί είχαμε τα 4 πρώτα να βρίσκουν στόχο και διαμορφώνεται τι σκορ στο 2 – 2. Αντίθετα, όμως, η συνέχεια εξελίχτηκε σε ένα ρεσιτάλ αστοχίας, με αποτέλεσμα να χαθούν 7 πέναλτυ (4 για την ΑΕΠ και 3 για τον Απόλλωνα) μέχρι παίκτης του τελευταίου να καταφέρει να σκοράρει και να λήξει ο αγώνας – θρίλερ.

Συμβαίνουν μόνο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς!

Δείτε το μοναδικό φαιρ-πλέι της ΑΕΠ Πολυκάστρου από τη StefWebTV:

Δείτε τα πέναλτι:

Σχολιάστε