My Twitter Feed

5 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σύσκεψη για την Εμποροπανήγυρη -

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, 2022

“Κατρακύλα στον μητσοτακισμό”! -

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, 2022

Κιλκίς: Μυστήριο με χειροβομβίδες -

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2022

Κι εθελοντές στη “μάχη των χοίρων” -

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2022

Συνέχεια της μείωσης κρουσμάτων -

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2022

Πόλεμος αγριογούρουνου σε Κιλκίς -

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2022

ΝΔ: Αναβολή της επίσκεψης κλιμακίου -

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2022

Φτιάξτε τη νέα γέφυρα στον Αξιό -

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2022

Τέχνη: Ξεκινά η ζωγραφική για παιδιά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα ζωγραφικής της Τέχνης Κιλκίς, που θα λειτουργήσει με την καθοδήγηση της Αναστασίας Πραξιγά, η οποία υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας και μαθήτρια του Νικόλα Μπλιάτκα.

Η Αναστασία Πραξιγά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Γυναικόκαστρο Κιλκίς. Είναι νηπιαγωγός και δασκάλα. Εργάζεται ως νηπιαγωγός στο Κιλκίς από το 1991.Έχει καταφέρει να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες: τα παιδιά και τις τέχνες. Εκφράζεται μέσα από αυτές και προσπαθεί να βοηθήσει και τα παιδιά να εκφραστούν μέσα από τη ζωγραφική, τα εικαστικά, το θεατρικό παιχνίδι και τη μουσική.

Με τα εικαστικά ασχολείται από την παιδική της ηλικία. Τα τελευταία επτά χρόνια χρησιμοποιεί στη ζωγραφική της κυρίως ανακυκλώσιμα υλικά ( καπάκια, μπουκάλια, ρολά, χαρτόκουτες.…) και υλικά της φύσης (βότσαλα, θαλασσόξυλα, άμμο, φύλλα….).

Έχει διδάξει εικαστικά σε παιδικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΙΡΙΔΑ» και της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών. Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «ΑΙΑΣ» τα τελευταία δύο χρόνια δίδαξε ζωγραφική, εικαστικά και θεατρικό παιχνίδι.

Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το θέατρο από το 1995 έως το 2012 στην «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς και στη θεατρική ομάδα του Δήμου Κιλκίς. Είναι μέλος της ομάδας κρουστών «άιΝΤΟς» από το 2015. Φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση εικαστικών του συνόλου «Πόλις».

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και θα ξεκινήσουν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, οι ώρες των μαθημάτων θα είναι 5.30 με 7.00.

Σεβόμενοι απόλυτα την εμπιστοσύνη σας αλλά και τη δημόσια υγεία, η Τέχνη επέλεξε, για τα τμήματα της ζωγραφικής, να εγκαταστήσει σύγχρονες συσκευές αποστείρωσης αέρα και επιφανειών, για την εξάλειψη
παθογόνων μικροοργανισμών (βακτηρίων, ιών, μυκήτων) και οσμών, με τη χρήση υπεριώδους φωτός UVC και φωτοκαταλυτικής οξείδωσης PCO.

Πληροφορίες για εγγραφές στα μαθήματα: Από Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη κατά τις ώρες 5 με 9 μ.μ. στα γραφεία της ΤΕΧΝΗΣ (25ης Μαρτίου 20), τηλεφωνικά ίδιες ημέρες και ώρες στο 23410 – 24217 και 6946253961 ενώ μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση texni-kilkis@hotmail.gr.

Σχολιάστε