My Twitter Feed

9 Νοεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χώρα στο έλεος της πανδημίας! -

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, 2021

Ειδοποίηση για εξόφληση χρεών  -

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, 2021

Παιονία: Ιατρείο ΕΟΔΥ για τεστ -

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, 2021

Αναθεώρηση μέτρων ζητάει το ΕΒΕ -

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Ιός: Μια ακόμα “μαύρη” μέρα -

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Σιωνίδης εναντίον διοικητή ΓΝΓ! -

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Το χειρότερο Σ/Κ της πανδημίας! -

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Η συνάντηση φίλων Γ. Παπανδρέου -

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Τέχνη: Απάντηση σε καταγγελία

Από τη Τέχνη Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη απαντητική ανακοίνωση:

“Το ΔΣ της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ  Κιλκίς σε απάντηση καταγγελίας που είδε το φως δημοσιότητας από αυτοπροσδιοριζόμενα «ενεργά» μέλη της Τέχνης και λοιπά «ανώνυμα», η οποία δημοσιεύτηκε την 04-11-2021 στην ενημερωτική ιστοσελίδα Eidisis.gr Kilkis, στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Μαχητής του Κιλκίς» και ενδεχομένως και αλλού, δηλώνει τα κάτωθι:

Με ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, των οποίων τη σκοπιμότητα δεν αντιλαμβανόμαστε, αποδίδεται στο απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου η μομφή της παραβίασης του άρθρου 20 του Καταστατικού. Η πραγματικότητα, είναι ότι σύμφωνα με το άρθρο 22 και όχι 20 του Καταστατικού μας η Τακτική Γενική Συνέλευση συγκαλείται από τον/ην Πρόεδρο του ΔΣ με πρόσκλησή ή ανακοίνωση μέσω του τύπου οκτώ τουλάχιστον ημέρες πριν την Συνέλευση, στη δε πρόσκληση ή ανακοίνωση μέσω του τύπου αναγράφονται και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Σε πιστή τήρηση του ανωτέρω άρθρου την 01-10-2021 δημοσιεύθηκε, στην ενημερωτική ιστοσελίδα maxitis.gr Kilkis, eidisis.gr kilkis και gnomikilkis,πρόσκληση του ΔΣ προς όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της 10-10-2021, η οποία, σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναλαμβανόταν την 17-10-2021.Ήδη από την 30-9-2021 ανεβάσαμε την πρόσκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να τύχει της κατά το δυνατό μεγαλύτερης δημοσιότητας.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε εντέλει την 17-10-2021 με τη τήρηση όλων των νομίμων διαδικασιών και τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ ο οικονομικός απολογισμός, ο προϋπολογισμός, τα πεπραγμένα και ο ετήσιος προγραμματισμός,που ψηφίσθηκαν αφού παρουσιάσθηκαν στη Γενική Συνέλευση,  ήτανπλέον της αιθούσης και αναρτημένοι στην είσοδο του συλλόγου, προς ενημέρωση όσων δεν είχαν τη δυνατότητα εισόδου στους χώρους της Τέχνης λόγω covid.

Παρέλκει δε να υπενθυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Υπό το φως των ανωτέρω, η ως άνω καταγγελία είναι πολλαπλώς ψευδής, συκοφαντική και προσβλητική και μόνο απορία γεννά για τη σκοπιμότητα και το στόχο που υπηρετεί.

Ως εκ τούτων επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας προς υπεράσπιση της αξιοπρέπειας των μελών του ΔΣ, αποκατάσταση της αλήθειας και προάσπιση  του κύρους του Συλλόγου.

Αυτό που παραμένει αδιαμφισβήτητο είναι ότι η Τέχνη ήταν και θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους όσους αγαπούν τον πολιτισμό και θέλουν πραγματικά να προσφέρουν.”

Σχολιάστε