My Twitter Feed

6 Μαΐου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Τέλος τα SMS από τις 15 Μαΐου”

«Με κατάργηση της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και το άνοιγμα του τουρισμού θα σταματήσει από τις 15 Μαΐου και η χρήση του SMS». Αυτό δήλωσε σήμερα Πέμπτη ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις επί του ζητήματος, ωστόσο εκτιμώ πως αυτό θα γίνει έτσι ακριβώς όπως έχει ήδη αναγγελθεί», τόνισε ο κ. Γεωργαντάς.

«Κάναμε ένα ρεκόρ κι η αλήθεια είναι ότι ήταν ένας προγραμματισμός που εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία», δήλωσε ο φυπουργός για τον αριθμό των εμβολιασμών που έγιναν χθες, ενώ παράλληλα εκτίμησε πως θα κινηθούμε σε επίπεδα άνω των 100.000 την ημέρα.

Ο κ. Γεωργαντάς διευκρίνισε ότι εντός του Μαίου θα λειτουργήσουν συνολικά περί τα 1.200 εμβολιαστικά κέντρα, ενώ έκανε λόγο για πάνω από 5.500.000 εμβολιασμούς μέχρι το τέλος Μαΐου.

«Μέσα στον Ιούνιο νομίζω πραγματικά ότι θα μπορούμε να μιλάμε για τις συνθήκες που θα επιτρέπουν να πούμε για ουσιαστικό και ισχυρό τείχος ανοσίας», υπογράμμισε προσθέτοντας ότι ο προγραμματισμός είναι τον Ιούνιο να μπορούν να εμβολιαστούν όλοι οι ενήλικοι πολίτες.

Σχολιάστε