My Twitter Feed

21 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πανδημία: Στα ύψη εν μέσω θέρους -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Δραματική μείωση του πληθυσμού μας -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Κόντρα για το ψήφισμα των “47” -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Κρίσιμη κατάσταση στα σιτηρά -

Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2022

Σε απόγνωση 47 εργαζόμενοι -

Κυριακή, 17 Ιουλίου, 2022

Τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις -

Σάββατο, 16 Ιουλίου, 2022

2ο ΠειΓυ: Πρώτο και στην Ευρώπη! -

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2022

Συνέχεια δράσης για τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ -

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2022

“Τάβλι” με τον Κιλκισιώτη Κ. Καβακιώτη

Ο ταλαντούχος Κιλκισιώτης ηθοποιός Κωνσταντίνος Καβακιώτης, ο άνθρωπος που έμαθε ‘’Τάβλι’’ στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου και της Οξφόρδης, πριν από δύο χρόνια, γοητευμένος από τη σύγχρονη οπτική του, ανεβάζει την καυστική και πάντα επίκαιρη κωμωδία του Δημήτρη Κεχαϊδη στην πόλη μας.

Με ντεκόρ τη γωνιά του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ που θα μετατραπεί τις επόμενες δύο ημέρες σε μια αυλή του Θησείου, ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης και ο συμπρωταγωνιστής του Πάνος Μάστης θα παίξουν ‘’Τάβλι’’.

Μια παρτίδα τάβλι ένα αυγουστιάτικο απόγευμα θα αποκαλύψει σχέδια και προσδοκίες για τη ζωή δύο διαφορετικών ανθρώπων, του Φώντα και του Κόλια. Άνθρωπος της πιάτσας ο πρώτος προσπαθεί να πείσει τον κουνιάδο του Κόλια να κάνουν μαζί μια κομπίνα για να πιάσουν την καλή! Πρώην αντιστασιακός και λαχειοπώλης ο Κόλιας ονειρεύεται να εκδώσει ένα βιβλίο για την αντιστασιακή του δράση στην κατοχή.

Οι ζωντανοί διάλογοι του Κεχαΐδη, ερμηνευμένοι από τους δύο ηθοποιούς του θεατρικού σχήματος Mazi Theatre , φτιάχνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα της νεοελληνικής πραγματικότητας.

Η θεατρική κωμωδία ‘’Το Τάβλι’’ θα παιχθεί αύριο Πέμπτη 21 Ιουλίου και την Παρασκευή 22 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 20:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μετά τις παραστάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με τους ηθοποιούς.

Ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης γεννήθηκε το 1980. Σπούδασε στην Πειραματική Σκηνή Τέχνης στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν σπουδές στο Royal Central School of Speech and Drama, στο Θέατρο Τέχνης της Μόσχας, στο Steppeenwolf Company του Λος Άντζελες, στο Directors Lab του Lincoln Center της Juilliard της Νέας Υόρκης. Έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Shakespeares Globe του Λονδίνου και έχει πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές παραγωγές στo Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Είναι μέλος της κριτικής επιτροπής των υποψηφίων του Masters of Arts in Acting στο Royal Central School of Speech and Drama του Λονδίνου και λέκτορας Υποκριτικής στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σχολιάστε