My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σύσκεψη για το νέο γηροκομείο

Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την αποπεράτωση του έργου του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς εξετάστηκαν στη διάρκεια της διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς.

Η σύγκληση της σύσκεψης αποφασίστηκε μετά από τη σχετική συνεργασία που είχαν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς και ο αντιπεριφερειάρχης της Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Οι συμμετέχοντες εξέτασαν τις εξελίξεις δίνοντας έμφαση στην επανεκκίνηση των εργασιών αποπεράτωσης του έργου, υπογράμμισαν τις παραμέτρους και τις συνθήκες που διαμορφώνονται και τόνισαν πως πρόκειται για έργο προτεραιότητας για την ΠΕ Κιλκίς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Πάρις Μπίλλιας, η αναπληρώτρια προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΚΜ Μαριάννα Κορακίδου, η  πρόεδρος του  Κέντρου Κοινωνικής  Πρόνοιας ΠΚΜ  Βασιλική Νάκου, ο αντιπρόεδρος  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Νικόλαος Αβραμίδης και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχολιάστε